Принц Гаррі та Меган Маркл вперше відреагували на смерть принца Філіпа

10 квітня 2021, 11:42
481
Принц Гаррі планує приїхати до Великої Британії на похорон дідуся, але чи приєднається до нього його дружина Меган Маркл – поки невідомо.
Меган Маркл, принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі вперше відреагували на смерть принца Філіпа / Reuters

Герцог Сассекський Гаррі та його дружина Меган Маркл відреагували на смерть герцога Единбурзького Філіпа - чоловіка королеви Великої Британії Єлизавети II.

На сайті свого благодійного фонду Archwell Гаррі та Меган опублікували коротке співчуття у зв'язку з кончиною принца Філіпа і повідомили, що їм його не вистачатиме.

"Його Королівська Високість герцог Единбурзький. 1921–2021. Дякуємо за службу. Нам вас дуже не вистачатиме", - йдеться у повідомленні.

Принц Гаррі та Меган Маркл вперше відреагували на смерть принца Філіпа
archewell.com

Крім того, з'явилася інформація про те, що принц Гаррі планує приїхати до Великої Британії на похорон дідуся, але чи приєднається до нього його дружина Меган Маркл – поки невідомо.

Як повідомляє видання Daily Mail, посилаючись на джерело в оточенні королівської сім'ї, приїзд Маркл до Британії залишається під питанням, оскільки їй належить проконсультуватися з лікарями. Вагітній герцогині необхідно переконатися, що переліт буде безпечним для неї та дитини.

"Меган вагітна, тому їй потрібно буде порадитися з лікарями про те, чи безпечно їй подорожувати, але я думаю, що Гаррі обов'язково поїде", – повідомив співрозмовник видання.

Як повідомляв Главред, 9 квітня помер принц Філіп - чоловік британської королеви. Влітку 2021 року принцу Філіпу повинно було виповниться 100 років.

В останні роки принц Філіп мав проблеми зі здоров'ям. Три роки тому, в квітні 2018 року, він був доставлений в медустанову імені короля Едуарда VII в Лондоні – для проведення операції на стегні.

Похорони герцога не будуть державними, його поховають в саду Фрогмор на території Віндзорського замку.

Принц Гаррі та Меган Маркл – останні новини:

  • У січні 2020 року принц Гаррі та Меган Маркл заявили про своє рішення відмовитися від королівських повноважень. Такий крок спровокував хвилю розмов у ЗМІ й, подейкують, призвів до розколу у Віндзорській династії.
  • 31 березня 2020 року Гаррі та Меган офіційно перестали представляти королівську сім'ю Великої Британії. Серед іншого їх позбавили державного фінансування. А в липні подружжя обзавелося власним будинком в Санта-Барбарі (Каліфорнія, США).
  • У березні 2021 року в інтерв'ю Опрі Вінфрі Меган Маркл розповіла, як члени королівської родини Великої Британії її ображали, і що однією з причин розриву став расизм на її адресу та на адресу її дитини.
  • Крім того, Меган Маркл згадала, що всупереч чуткам, це не вона доводила до сліз Кейт Міддлтон, а навпаки. Однак, конфлікт вже вичерпано.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти