У мережі з'явилася можлива дата релізу нової частини God of War

20 жовтня 2020, 12:48оновлено 2 жовтня 2023, 15:42
Рагнарек наближається.

gow
God of War: Ragnarok / IMDb

God of War: Ragnarok може вийти вже 5 лютого наступного року. Інформація про це з'явилася на сайті IMDb, найбільшому світовому агрегаторі інформації про кінематограф, щоправда пізніше точна дата була видалена. Проте, інтернет пам'ятає все.

Слово Ragnarok, швидше за все, буде підзаголовком майбутньої God of War, проте офіційно ця інформація поки не підтверджена. З давньоскандинавського термін Рагнарек перекладається як "Сутінки богів". Згідно з легендами, він означає Загибель богів і всього світу.

twitte
Корі Барлог / Twitter

Що примітно, на слух про можливу дату виходу також відреагував креативний директор гри Корі Барлог (Cory Barlog). Він написав: "Рагнащо? Ніколи не чув про це".

Про сюжет майбутнього проєкт теж немає ніяких відомостей. Наразі відомо лише те, що гра вийде у 2021 році. Вона точно з'явиться на консолі нового покоління PS5, а ось реліз на PlayStation 4 під питанням, хоча Sony і вирішила випускати на консолі поточного покоління ряд ексклюзивів PS5.

На цю мить в PSN проходить розпродаж на честь наближаючогося Хелловіну, де ви можете по знижці ознайомитися з попередньою грою у франшизі God of War, що вийшла у 2018.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти