Ось так можуть виглядати окуляри доповненої реальності від Samsung

22 лютого 2021, 19:27
Їх особливість полягає в тому, що вони виглядають як стандартні сонцезахисні окуляри, але з товстою оправою.
Samsung
Концепт стильних AR-окулярів від Samsung / RTE

Не тільки Apple давно виношує ідею виходу стильних і зручних окулярів доповненої реальності – конкуренти з Samsung вже багато років бавляться подібного роду проєктами, але нічого серйозного до цього моменту не було.

Днями авторитетний інсайдер під ніком WalkingCat опублікував два ефектних відеоролика, які демонструють окуляри доповненої реальності Samsung Glasses Lite.

Їх особливість полягає в тому, що вони виглядають як звичайні сонцезахисні окуляри, але з товстою оправою. Нові окуляри Glasses Lite націлені на звичайних користувачів і дозволять вам дивитися фільми, брати участь у відеочатах або працювати без стандартного монітора.

Так, в першому ролику демонструється конструкція окулярів і їх ключові можливості. Наприклад, Samsung Glasses Lite дозволяють дивитися відео, грати та навіть стежити за картинкою з дрона. Цікаво, що лінзи в окулярів прозорі, але на яскравому сонці вони можуть затемнюватися.

У другому відео детально описується функція віртуального офісу – за допомогою Glasses Lite можна займатися моделюванням і, наприклад, проводити відеозустрічі. Інших подробиць про цей пристрій поки немає. Також невідомо, чи вийдуть окуляри в продаж, і скільки вони імовірно будуть коштувати.

Раніше інший виробник, LG показав концепт унікального смартфона з висувним дисплеєм. Її основними конкурентами в даній сфері стануть TCL і Oppo.

У тизері великий дисплей девайса при потребі плавно згортається до класичного формату смартфона. Відзначимо, що даний пристрій вперше було показано на рендерах ще у вересні 2020 ріка. Інші подробиці та терміни виходу, на жаль, вирішили зберегти в секреті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти