Розкрито зовнішній вигляд нового смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3 з "невидимими" камерами

2 лютого 2021, 16:20
За даними інсайдерів, смартфон можуть показати в червні цього року, а його вартість буде порівнянна з Samsung Galaxy Z Fold 2.
Samsung
Розкрито зовнішній вигляд Samsung Galaxy Z Fold 3 / RTE

Відомий в IT-сфері Інсайдер Бен Гескін, який раніше вже неодноразово публікував перевірену інформацію про майбутні мобільні новинки, виклав перші рендери складного Samsung Galaxy Z Fold 3 на основі наявних в Мережі витоків.

Судячи з фото, в складеному стані ззаду смартфон буде нагадувати вже випущений Samsung Galaxy S21 Ultra. Крім того, він отримає стилус, як і даний флагманський смартфон виробника.

З чуток, новинка стане компактніше попередника. Зокрема, діагональ зовнішнього екрана складе 6.21 дюйма проти 6.23 дюймів у Galaxy Z Fold 2, а основного — 7.55 дюйма проти 7.59. Основний згинається екран отримає дуже вузькі рамки по периметру, а фронтальні камери, як у ZTE Axon 20, нібито приховають під матрицями. На рендерах також можна бачити фізичну кнопку управління в одній з бічних частин.

відео дня

Що стосується технічних характеристик, то тут поки ніякої конкретної інформації немає, але напевно в основу Galaxy Z Fold 3 ляже флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 888, За даними інсайдерів, презентація смартфона відбудеться в червні цього року, а його вартість буде порівнянна з Galaxy Z Fold 2, який зараз продається за 55 999 грн.

Розкрито зовнішній вигляд нового смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3 з 'невидимими' камерами
Samsung Galaxy Z Fold 3 / GSMArena

Раніше стало відомо, що легендарна лінійка смартфонів Galaxy Note від Samsung припиняє своє існування. Це рішення частково було прийнято через падіння попиту на преміальні пристрої під час пандемії COVID-19. До того ж з кожним роком відмінностей між Galaxy Note і Galaxy S стає все менше, і, як результат, потреба в двох схожих лінійках випаровується.

Варто відзначити, що останні кілька місяців в мережі циркулювали чутки про те, що у 2021 році Samsung все ж випустить останній фаблет – Galaxy Note 21 Ultra. Більш того, в кінці грудня 2020 року анонімний представник компанії наголошував, що компанія не має наміру припиняти випуск однієї зі своїх найпопулярніших лінійок смартфонів.

Тоді в компанії офіційно цю інформацію коментувати не стали, але нагадали, що планують поширити деякі ключові фішки Galaxy Note на інші смартфони компанії – зокрема, мова йде про наступне покоління Galaxy Z Flip, Z Fold, а також Galaxy S21 Ultra.

Нагадаємо, що перший смартфон Galaxy Note побачив світ замалим не 10 років тому. Він, з одного боку, породив моду на фаблети (смартфони з величезними екранами), а з іншого – запропонував революційні можливості роботи зі стилусом, які за минулі покоління не повторив жоден інший виробник смартфонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти