Konami працює над перезапуском Silent Hill — ЗМІ

23 жовтня 2020, 10:42
Перезапуск Silent Hill все-таки відбудеться.
Konami працює над перезапуском Silent Hill — ЗМІ
Konami працюють над перезапуском Silent Hill для PS5

У мережі з'явилися нові чутки про перезапуск Silent Hill. Передбачається, що реліз гри відбудеться вже в наступному році й буде ексклюзивом консолі нового покоління PlayStation 5. Про це повідомив ведучий подкасту Kinda Funny Games і колишній старший редактор видання Game Informer Імран Хан (Imran Khan), який не раз вже "зливав" правдиву інформацію

За словами джерела, Konami разом з Sony займаються розробкою перезапуску Silent Hills протягом останніх трьох років. Розробку проєкту очолює Кейітіро Тояма (Keiichirō Toyama), режисер і сценарист оригінальної Silent Hill, а також автор Siren і Gravity Rush. Йому допомагають артдиректор оригінальної трилогії Масахіро Іто (Masahiro Ito) і культовий композитор франшизи Акіра Ямаока (Akira Yamaoka).

Новинка стане перезапуском культового франчайзу, але не рімейком. Проєкт розробляється з урахуванням того, що для багатьох гравців він стане першим знайомством з франшизою. Поточна версія гри вже грабельна, а її демоверсію покажуть незабаром після анонсу.

Раніше на цьому тижні Konami поставили крапку в питанні про запуск хоррора P. T. Кодзіми на PS5.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти