Bethesda планує провернути зі Starfield аналогічний Fallout 4 трюк

17 березня 2021, 16:17
З чуток, свою нову гру Bethesda покаже вже цього літа, а до кінця року, швидше за все, відбудеться її реліз.
Starfield
90% шанс, що Starfield вийде в кінці року / Bethesda

Журналіст VentureBeat і добре зарекомендувавши себе інсайдер Джефф Грабб висловив упевненість в тому, що презентація нової гри компанії Bethesda – Starfield – пройде на цифровій версії E3 або аналогічній виставці, а реліз відбудеться вже в листопаді.

Грабб нагадав, що подібну тактику Bethesda використала з Fallout 4 – гра побачила світ через кілька місяців після офіційної демонстрації.

Журналіст також просить враховувати, що пандемія нікуди не поділася, тому плани можуть зміститися – гру можуть перенести на весну 2022-го або на ще більш тривалий період. Проте, станом на сьогодні, вихід гри намічений в цьому році.

Нагадаємо, що раніше Bethesda вже говорила про те, що влітку відбудеться презентація майбутніх ігор видавця, проте подробиць компанія не повідомила. Велика ймовірність того, що крім усього іншого гравцям покажуть Starfield досить висока.

Про саму гру, до речі, практично нічого невідомо. Це перша нова інтелектуальна власність компанії за останні 25 років і її дебют в жанрі космічної наукової фантастики. Відомо, що вона створюється для систем наступного покоління і буде одночасно схожа і не схожа на звичні всім RPG від Bethesda. Глава Bethesda Тодд Говард раніше підкреслив що Starfield представить новий підхід до наукової фантастики.

Starfield трейлер

Раніше на цьому тижні десятки хітів компанії Bethesda поповнили бібліотеку Xbox Game Pass – від класичних Doom до сучасних Wolfenstein, Dishonored, Prey і першої The Evil Within.

Xbox Game Pass – це свого роду ігровий аналог Netflix з купою можливостей для геймерів: він працює за щомісячною підпискою і надає доступ до великої бібліотеки найрізноманітніших ігор. За 15 доларів на місяць користувач отримує доступ до сотень ігор Xbox, серед яких кожен третій – проєкти ААА-рівня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти