"Дешевше, ніж їх лікувати": Комаровський запропонував платити пенсіонерам за вакцинацію від COVID-19

29 жовтня 2021, 15:37
Готовність українців брати гроші за щеплення свідчить про деморалізацію суспільства, констатував лікар.
пенсіонери, пенсія
Комаровський вважає, що пенсіонери заради грошей підуть на щеплення / УНІАН

Відомий український лікар Євген Комаровський пропонує платити гроші пенсіонерам взамін на вакцинацію від коронавірусу. За його словами, владі важливо прискорити темпи вакцинації і вкладати гроші в допомогу населенню в умовах коронакризи.

Таку думку він озвучив в інтерв'ю виданню "УП", коментуючи аналогічну пропозицію ексміністра охорони здоров'я Максима Степанова, озвучену раніше. Доктор зазначив, що фінансовий стимул для пенсіонерів обійдеться бюджету дешевше, ніж лікування їх від коронавірусу.

"Більше того, коли я вперше сказав про те, що треба кожній бабусі дати по 5 тисяч гривень і вони побіжать вакцинуватися, під цим відео була купа коментарів у дусі "а чому тільки бабусям? А нам? Ми що, гірше? Бабусям і 1000 гривень вистачить", – розповів Комаровський.

відео дня

У зв'язку з цим він озвучив сумний висновок. "Це ж насправді страшно. Це говорить про деморалізацію суспільства", – констатував Комаровський.

читайте також"Задишка не норма": Комаровський дав поради тим, хто вже перехворів COVID-19

У цьому ж інтерв'ю Комаровський розповів про те, що чинний президент Володимир Зеленський у передвиборчій гонитві у 2019 році використовував його виключно для піару. Після виборів президент пропонував Комаровському піти в депутати.

До цього він опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом. У ньому лікар закликав розповісти й показати людям правду про реальну картину із захворюваністю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти