Анонсовано фігурку Джилл Валентайн з Resident Evil – її можна роздягнути

10 березня 2021, 20:11
Статуетка важить близько 7 кг, підноситься на 62 сантиметри та має настільки високу деталізацію грудей, що її видно через майку.
Джилл Валентайн з Resident Evil 3 Remake
Джилл Валентайн з Resident Evil 3 Remake / Capcom

Чарівники з компанії Puzzle Studio анонсували нову серію фігурок Джилл Валентайн з ремейка хорор-гри Resident Evil 3, тієї, чия зовнішність була знята з російської моделі Саші Зотової.

Ця серія не є ліцензованим продуктом, випущеним у правовій згоді з видавництвом Capcom, тому формальна назва нашої Джилл – Biochemical Girl.

Модель виконана в масштабі 1/4 до людського зросту і підноситься на 62 сантиметри, разом з підставкою – а важити близько 7 кг. На вибір представлено дві варіації зовнішнього вигляду – класичний, у світло-синій майці (таких заявлено 299 примірників) і в темно-камуфляжній (таких буде 99 примірників).

відео дня

Що примітно – майка виконана зі справжньої тканини, тому всім джентльменам, які побажають зняти її з Джилл (а це буде зробити зовсім не складно) – доведеться щоразу збентежено відвертатися. Статуетка має настільки високу деталізацію грудей, що її видно через майку.

Офіційний реліз статуетки Джилл Валентайн відбудеться влітку 2021 року, на сайті виробника можна оформити попереднє замовлення за 10 999 грн.

У грудні 2020-го інший виробник Prime 1 Studio, який займається випуском фігурок персонажів з відеоігор, представив масштабну фігурку Геральта з Рівії. На випадок, якщо у вас є зайві 40 тис.грн і ви великий фанат Відьмака.

Фігурки будуть зроблені обмеженим тиражем. На сайті виробника можна оформити попереднє замовлення – вирушення до покупців намічено на 2022 рік. Тепер фанати сподіваються отримати аналогічні фігурки Трисс, Цірі і Йенніфер. Щоправда, вони в планах компанії поки не значаться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти