StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як видалити стійкі плями з килима за допомогою пива: результат здивує

13 лютого 2024, 14:59оновлено 16 лютого, 09:39
172
Експерт розповів незвичайний спосіб, як ефективно почистити старі плями на килимі.
Як видалити стійкі плями з килима за допомогою пива: результат здивує
Як почистити килим за допомогою пива / колаж: Главред, фото: pexels

Плями від кави, чаю та вина можуть бути дуже стійкими на килимах, меблях та одязі. Якщо ви втомилися безуспішно відтирати залишки чаю із килима, експерти розповіли про незвичайний засіб для чищення.

Іноді дорогі засоби для чищення килимів не можуть впоратись із плямами, однак є дієвий метод із пивом. За допомогою цього напою можна випрати килим краще, передає видання Mirror.

Радимо ознайомитись із матеріалом: Жовті плями зникнуть вмить: як за лічені хвилини відчистити старий матрац. Продезінфікувати та видалити жовті плями з матрацу можна в домашніх умовах.

відео дня

Експерти з прибирання розповіли, що потрібно лише нанести невелику краплю пива на пляму і злегка втерти її в килим тканиною. Результат буде помітно відразу. Однак, для більш складних плям доведеться докласти більших зусиль для очищення. Коли пляма на килимі зникне, варто промити килим водою, а потім добре просушити його.

"Коли справа доходить до усунення плям, діяти потрібно якомога швидше, щоб видалити пляму з мінімальними затратами. Використання всіх рішень, які є у вас вдома, і спробування цих корисних трюків дозволить вам негайно реагувати на пролиття і продовжити термін служби ваших килимів", - зазначили спеціалісти.

Також можна спробувати використати сіль проти плям на килимах. Варто насипати чималу кількість кухонної солі на щойно забруднену ділянку і залишити її вбирати рідину на годину.

"Після того, як килим висохне, ви можете змити або змести сіль, щоб відкрити чисте місце без плям. Цей прийом ефективно працює на мокрих килимах із свіжими плямами", - додали експерти з прибирання.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти