Resident Evil 8 повторює сумну долю The Last of Us Part II

14 грудня 2020, 15:27оновлено 27 вересня 2023, 14:30
Настійно не рекомендується заходити на тематичні форуми до релізу гри.
Resident Evil Village
Resident Evil 8 / Capcom​​​​

Шанувальникам популярної серії хоррор-екшенів Resident Evil, які з нетерпінням чекають восьму номерна частина, слід бути гранично уважними – в Мережі почали з'являтися серйозні спойлери по грі.

Якщо раніше ми писали тільки про спойлерні назви файлів з кат-сценами, то зараз з'явилися самі кат-сцени, які розкривають сюжетні повороти гри, включаючи кінцівку тап дизайни деяких босів.

Раніше в Мережу також злили дату виходу Resident Evil 8 і плани Capcom по просуванню гри. Судячи з витоку, реліз гри запланований на квітень-травень 2021-го для ПК, PlayStation 5 і Xbox Series. Що примітно, в документі нову частину називають "духовним перезапуском" Resident Evil 4, яку багато фанатів і дотепер вважають найкращою в серії.

відео дня

З повною презентацією ви можете ознайомитися за посиланням.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Resident Evil 8: Village починається через кілька років після жахливих подій визнаної критиками Resident Evil 7 Biohazard. Нова сюжетна лінія починається з того, що Ітан Уінтерс і його дружина Міа мирно живуть на новому місці, Вільні від минулого. Вони роблять перші кроки в спільному житті, як раптом трапляється нова трагедія.

Гра буде доступна на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series.

Нагадаємо, що свого часу аналогічним чином у Мережу злили подробиці сюжету The Last of Us Part II за два місяці до офіційного релізу. Сюжет нібито злив хтось із сім'ї одного зі співробітників Naughty Dog.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти