"Час здаватися": в ОК "Південь" відповіли на скарги окупантів через атаки на Крим

18 липня 2023, 11:42
Наталія Гуменюк зазначила, що російським загарбникам все частіше стало щось ввижатися. А це ознака того, що вже час здаватися.
Аксьонов, Кримський міст, російські окупанти
Аксьонов поскаржився, що Крим атакували дрони вночі 18 липня / Колаж: Главред, фото: УНІАН, t.me/Aksenov82, twitter.com/Krymsky_bridge

Керівник пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк прокоментувала заяви російських окупантів про те, що півострів минулої ночі атакували дрони.

За її словами, загарбникам все частіше щось ввижається, а це ознака того, що їм вже час здаватися.

"Чудове уточнення може бути лише зрозумілою Аксьонову мовою: "У страху очі великі". Їм все ввижається. Вони все ніяк не можуть зрозуміти, що якщо їм щось ввижається, то це натяк на те, що вже час здаватися", - сказала Гуменюк в коментарі 24 каналу.

відео дня

Як повідомляв Главред, вранці 18 липня гауляйтер Криму Сергій Аксьонов поскаржився, що минулої ночі над окупованим півостровом було "збито 9 безпілотників, ще 19 - пригнічені засобами радіоелектронної боротьби". За його словами, обійшлося без постраждалих.

У Міноборони країни-агресора також відзвітували, що вночі тимчасово окупований Крим атакували 28 безпілотних літальних апаратів.

Атака на Кримський міст

Вночі 17 липня на Кримському мосту знову прогриміли вибухи. Пізніше в Мережі опублікували перші кадри після вибухів на Кримському мосту.

У Службі безпеки України натякнули, що мають відношення до вибухів на Кримському мосту, які пролунали в ніч на 17 липня.

Кілька українських ЗМІ з посиланням на свої джерела в силових відомствах повідомили, що атака на Кримський міст вночі 17 липня була спецоперацією Військово-морських сил ЗСУ та Служби безпеки України.

Тим часом Путін наказав терміново зібрати нараду через атаку на Кримський міст. Російський диктатор заявив, що Міністерство оборони Росії вже готує відповідь, і пригрозив українцям.

Радник голови ОП Михайло Подоляк вважає, що у відповідь на підрив Кримського мосту російські окупанти можуть збільшити кількість масованих ракетних обстрілів території України. Крім того, РФ також може намагатися наступати на деяких напрямках на фронті й збільшити кількість ударів по прикордонних територіях.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти