СБУ в Курській області влупила дронами: на військових об'єктах "блекаут" - ЗМІ

5 жовтня 2023, 15:39оновлено 5 жовтня 2023, 16:28
СБУ 5 жовтня атакувала електропідстанцію в Курській області, без електроенергії залишилися важливі військові об'єкти РФ, пишуть ЗМІ.
СБУ, атака дронів
СБУ атакувала дронами підстанцію в Курській області - ЗМІ / DR

У четвер, 5 жовтня, СБУ атакувала безпілотниками електропідстанцію в Курській області, в результаті чого без електроенергії залишилися важливі військові об'єкти РФ. Про це повідомляє портал NV з посиланням на свої джерела в спецслужбі.

Згідно з інформацією джерел, військові об'єкти країни-агресора були підключені до електропідстанції в населених пунктах Суджа, Любимівка і Глушкове. Саме її і атакувала дронами СБУ.

Причому за останні тижні, це вже не третій за рахунком "блекаут" в Курській області. Попередній був 29, а до цього - 26 вересня. Тоді виявилися вражені електропідстанції, від яких харчувалися важливі військові об'єкти російської агресорської армії.

відео дня

Удари по російських аеродромах

Раніше повідомлялося про те, що з'явилися знімки аеродрому "Сольці" після удару БПЛА. В результаті атаки на військовий аеродром "Сольці" в Новгородській області 19 серпня один бомбардувальник РФ Ту-22М3 міг бути знищений.

Нагадавши, диверсанти ГУР ударами дронів знешкодили 5 літаків на аеродромах в РФ. Групи диверсантів діяли в глибині РФ в координації з ГУР Міноборони.

Раніше з'явилися нові подробиці вибуху на військовому аеродромі РФ "Шайківка". В результаті удару дрона на аеродромі "Шайківка" пошкоджено як мінімум один літак РФ, підтвердили в ГУР.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти