У Польщі п'яний українець протаранив одразу 8 автівок

24 лютого 2020, 09:02
Нашому співвітчизнику загрожує до двох років позбавлення волі та штраф за заподіяну шкоду.
1582526988-6212.jpg
Внаслідок аварії обійшлося без постраждалих / Nasze Miasto

У польському місті Катовіце українець влаштував масштабну ДТП – наш співвітчизник протаранив одразу вісім припаркованих автомобілів. Варто зазначити, що українець був напідпитку.

Чоловік на швидкості влетів у машини, серед яких були марки Skoda, Volkswagen, Nissan і Toyota. Удар був настільки сильний, що три автомобілі вилетіли з місця парковки на тротуар, пише місцеве видання Nasze Miasto. На щастя, внаслідок аварії жертв і постраждалих немає.

У крові горе-водія виявлено 2 проміле алкоголю. Тепер українцю загрожує до двох років позбавлення волі та штраф за заподіяну шкоду.

відео дня

Нагадаємо, увечері в понеділок, 17 лютого, в Києві сталася ДТП за участю автомобілів таксі. Винуватцем аварії став водій легковика, який розсікав по місту напідпитку. Аварія сталася близько опівночі на бульварі Дружби народів. Автомобілі служб таксі Bolt, Uber і Uklon вишикувалися в ряд на світлофорі. Поки водії чекали на зелений сигнал світлофора, в них влетів Audi, зробивши з легковиків "бутерброд". У водія Audi виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти