Вночі у Києві п'яний водій протаранив одразу три автівки таксі

18 лютого 2020, 09:01
Таксисти трьох служб та їхні пасажири відбулися легким переляком.
ДТП произошло на бульваре Дружбы народов
ДТП сталося на бульварі Дружби народів / Фото Информатор

Пізно ввечері у понеділок, 17 лютого, в Києві сталася чергова ДТП за участю автомобілів таксі. Щоправда, цього разу винуватцем аварії став водій легковика, який розсікав по місту напідпитку.

Аварія сталася близько опівночі на бульварі Дружби народів. Автомобілі служб таксі Bolt, Uber і Uklon вишикувалися в ряд на світлофорі. Поки водії чекали на зелений сигнал, в них влетів Audi, зробивши з легковиків "гармошку", передає Информатор.

Фото Информатор
Фото Информатор
Фото Информатор
Фото Информатор
Фото Информатор
Фото Информатор

У водія Audi виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Він пройшов тест в кареті "швидкої".

Внаслідок ДТП обійшлося без жертв. Незначні травми дістав водій Audi, а водії та пасажири трьох служб таксі відбулися легким переляком.

Нагадаємо, в ніч на 17 лютого на столичній Троєщині сталася серйозна ДТП за участю автомобіля служби таксі Uber. Внаслідок аварії постраждали три дівчини. Як виявилося був п'яний таксист, а в салоні його машини виявили пляшки з-під алкоголю.

16 лютого в місті Бровари Київської області поліцейський, перебуваючи поза службою, на пішохідному переході збив двох людей. Внаслідок аварії загинув 28-річний пішохід, а ще один потерпілий - 31-річний чоловік - дістав травму і потрапив до лікарні. 17 лютого стало відомо, що Держбюро розслідувань затримало винуватця аварії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти