У Дніпрі "кримський утікач" на Audi давав драла від копів і збив на смерть чоловіка

17 лютого 2020, 09:30оновлено 25 серпня 2023, 17:20
У Дніпрі зловмисник-утікач на іномарці збив трьох пішоходів.
У Дніпрі зловмисники тікали від поліцейских на Audi, водій на смерть збив чоловіка – Новини Дніпра
У Дніпрі зловмисники тікали від копів на Audi, водій на смерть збив чоловіка / Скріншот з dp.informator.ua

У Дніпрі поліцейські погналися за авто Audi, пасажир якого відкрив задні двері і під час руху попросив правоохоронців про допомогу – закричав "Допоможіть".

Водій іномарки, як виявилося пізніше – "кримський втікач" – не реагував на вимоги копів зупинитися і намагався відірватися, порушуючи правила дорожнього руху, йдеться на сторінці Патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

За даними відомства, зловмисник на перехресті проспекту Слобідського та вулиці Воронезької водій Audi не впорався з керуванням та збив трьох пішоходів – двох чоловіків і дитину, один з чоловіків – батько дитини – загинув.

У поліції додали, що постраждалі отримали тяжкі травми. Після ДТП з Audi вискочили троє чоловіків, двоє кинулися втікати, а третій – побіг до поліцейських і просив про допомогу.

"За його словами, невідомі силоміць усунули його від кермування... Audi і везли в невідомому напрямку", – наголошується в повідомленні.

Правоохоронці затримали втікачів. У одного із затриманих та в іномарці знайшли, за попередніми даними, бойові пістолети.

Також стало відомо, що лихач, який намагався сховатися від копів за кермом іномарки, знаходиться в розшуку кримської поліції за ст. 189 Кримінального кодексу – вимагання.

Смертельне ДТП у Дніпрі: відео з місця події

Раніше повідомлялося, що в місті Бровари (знаходиться під Києвом) поліцейський, перебуваючи поза службою, на пішохідному переході збив двох людей. В результаті аварії загинув 28-річний пішохід, а ще один потерпілий - 31-річний чоловік, отримав травми і потрапив до лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти