StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вразить всіх наповал: що подарувати подрузі на день народження

30 серпня 2024, 17:26оновлено 31 серпня, 15:10
84
День народження - те свято, перед яким задумуєшся, чим можна здивувати подругу і варіанти справді є.
Подруги, подарок
Що подарувати подрузі, у якої все є / Колаж: Главред, фото: pixabay

Якщо день народження вашої близької людини на носі, а ви розгублені і не знаєте, що подарувати найкращій подрузі, не варто хвилюватися. Користувачі Quora поділилися своїми варіантами, що незвичне подарувати подрузі на день народження.

Якщо для вас важливо правильно підібрати подарунок, вас може зацікавити: чи можна дарувати грошове дерево та як це правильно зробити.

В першу чергу подарунок має залежати від того, що любить ваша подруга. Якщо вона захоплюється спортом, ви можете придбати баскетбольний м’яч або тенісну ракетку. Якщо вона любить готувати, ви можете придбати набір спецій або нову рукавицю. Є так багато можливостей, насправді це залежить лише від того, що ваша подруга любить робити у вільний час.

відео дня

"Якщо ви не впевнені, що подарувати своїй подрузі, купіть їй подарункову картку до улюбленого ресторану або квитки на виставу чи концерт. Як правило, найкращим подарунком є ​​щось, що дозволить їй отримати приємні враження від друзів або родини.

Якщо для вас актуальне питання, що можна подарувати на ДН подрузі недорого - хорошим варіантом буде спекти їй улюблені смаколики, намалювати картину, сплести біжутерію чи зробити іменний брелок.

Ще одним варіантом, як оригінально привітати подругу із днем ​​народження є персоналізована листівка з сердечним повідомленням – це простий, але значущий подарунок, який показує, що ви продумали його.

Щоб подарунок був незвичний, але дуже трепетний, можна створити мікстейп або список відтворення пісень, які нагадують вам про вашу дружбу. У додаток до цього складіть бокс догляду з улюбленими засобами, смаколиками, парою зручних шкарпеток, чи смішною чашкою.

Що таке Quora?

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Читайте також по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти