"Вважаю себе більш компетентним": Гіркін з СІЗО вирішив "посунути" Путіна з поста президента

31 серпня 2023, 08:59
776
Зокрема, терорист Ігор Гіркін глумливо пише, що він "не настільки спортивний і здоровий, яким був Путін в мої роки".
Гіркін, Путін
Гіркін прямо з камери СІЗО зібрався в президенти країни-агресора РФ / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Відомий російський терорист і один з ексватажків угруповання "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков ) , який зараз сидить у СІЗО, несподівано оголосив, що хоче стати кандидатом у президенти країни-агресора РФ.

Зокрема, Гіркін глумливо пише, що він "не настільки спортивний і здоровий яким був Путін в мої роки".

"Тому набридати вам, дорогі виборці, 20 з гаком років не зможу чисто фізично, навіть якщо у мене раптом з'явиться бажання возитися з вами після того, як буде подолана військова криза і її важкі наслідки", ‒ йдеться в тексті.

відео дня

Крім того, Гіркін стверджує, що набагато краще розбирається у військових питаннях, ніж диктатор Путін і міністр оборони Сергій Шойгу.

"Я вважаю себе більш компетентним у військовій справі, ніж чинний президент і абсолютно точно, ніж чинний міністр оборони, тому міг би виконувати обов'язок Верховного головнокомандувача", - пише терорист.

'Вважаю себе більш компетентним': Гіркін з СІЗО вирішив 'посунути' Путіна з поста президента
'Вважаю себе більш компетентним': Гіркін з СІЗО вирішив 'посунути' Путіна з поста президента

Затримання та арешт Ігоря Гіркіна

21 липня стало відомо, що Гіркіна затримали силовики. У його квартирі працівники слідчого комітету РФ провели обшук. За попередніми даними, затримання проводилося за заявою колишнього члена ПВК "Вагнера", ексдепутата Ярославля Дмитра Петровського. Дружина Гіркіна Мирослава Регінська повідомила в соцмережах, що проти її чоловіка висунуто звинувачення в екстремізмі.

Увечері цього ж дня Гіркін був заарештований на 2 місяці – до 18 вересня. Його звинувачують у публічних закликах до здійснення екстремістської діяльності за допомогою інтернету. Гіркіну загрожує до 5 років в'язниці.

Після цього Навальний зганьбився заявою про арешт Гіркіна. Російський опозиціонер Олексій Навальний, який відбуває покарання за сфабрикованою справою, заявив про те, що заарештований колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) нібито є політв'язнем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти