Моторошна знахідка в Одесі: діти натрапили на труп дівчинки

24 грудня 2021, 20:28оновлено 24 грудня 2021, 21:07
Тіло немовляти було в пакеті.
немовля
Труп був у пакеті / ua.depositphotos.com

В Одесі по вулиці сортувальній в покинутій будівлі діти виявили моторошну знахідку. Двоє підлітків знайшли труп новонародженої дівчинки.

Це сталося 24 грудня. На місце події викликали поліцію.

Як повідомили у Національній поліції Одеської області, тіло дитини лежало в пластиковому пакеті. Копи розшукують батьків дитини, щоб встановити, як тіло виявилося на вулиці.

відео дня

Також у поліції відкрили провадження за ч.1 ст. 117 (вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України з приміткою "умисне вбивство".

Зазначається, що остаточну причину смерті дитини встановить експертиза.

читайте такожНа Чернігівщині батько вбив однорічну доньку і хотів забрати життя сина, переламавши йому кінцівкиНагадаємо, на Тернопільщині хлопчики запідозрили сусіда у вбивстві кота і вирішили йому помститися. Діти закидали будинок чоловіка камінням, що підтвердилося на камерах відеоспостереження. Батька одного з хлопчиків викликали до суду.

Також раніше в Індії собака врятувала новонароджене немовля. Його кинули біля дороги з невидаленою пуповиною. Собака привела своїх цуценят, які зігріли дівчинку і тим самим врятували їй життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти