"Ракета влучила в будинок, ми всі в крові": очевидці показали наслідки масованого удару РФ

28 квітня 2023, 09:34оновлено 28 квітня 2023, 18:08
У Мережі з'явилися кадри наслідків ракетного удару РФ. Люди показують, що залишилося від їхніх осель.
Умань, Українка
РФ завдала ракетного удару по житлових будинках в Україні / скріншот Нацполіція, Facebook А.Нєбитов

Рано вранці в п'ятницю, 28 квітня, російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами і дронами. В результаті влучань по житлових будинках є загиблі і поранені мирні жителі.

В результаті попадання російської ракети в багатоповерхівку в Умані Черкаської області вже відомо про 9 загиблих, а під завалами можуть залишатися люди.

У Мережі з'явилися кадри наслідків ракетного удару РФ. Люди показують, що залишилося від їхніх осель після влучень російських ракет.

відео дня

Молода дівчина опублікувала відео з Умані і показала наслідки прильоту крилатої ракети окупантів РФ.

"Ракета влучила в наш будинок. Ми всі в крові, скло вибило. Тут спали діти, добре, що вони всі живі. Немає ні вікон, нічого, я так злякалася. Ніколи не думала, що таке може бути. С***и я вас ненавиджу", — розповіла вона.

Відзначимо, що квартира дівчини серйозно постраждала. В результаті попадання ракети РФ залишилися вибиті вікна і балконні двері, при цьому видно сліди крові на підлозі, а на місці падіння ракети вирувало полум'я.

Screenshot
Очевидці показали наслідки ракетного удару РФ в Умані / скріншот

Водночас в Українці Київської області уламки ракети РФ потрапили в житловий будинок. В результаті в стіні утворилася величезна пробоїна між поверхами. Частина стіни житлового будинку виявилася зруйнована, вікна вибиті.

Українка
Наслідки ракетного удару РФ по Українці / Facebook А. Нєбитов
Screenshot
Наслідки ракетного удару РФ в Українці / скріншот

При цьому в Дніпрі, де в результаті ракетного удару РФ загинула жінка і дитина, на місці вибуху сталася потужна пожежа. На кадрах також зафіксовані руйнування. Крім того, уламками пошкоджені приватні будинки, очевидці показали осколки ворожих ракет.

Дніпро
Наслідки удару РФ по житловому сектору в Дніпрі / Facebook / PoliceDniproRegion

Ракетна атака РФ

Раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив про загиблих і поранених в Дніпрі, Умані та українці в результаті ворожого обстрілу у ніч на п'ятницю.

"Дніпро, Умань і Українка (Київська область). Житлові будинки знову вражені російськими ракетами", - написав він. За його словами, в Умані дві ракети пошкодили три багатоповерхівки.

Крім того, в результаті ракетного удару в Дніпрі зруйнований приватний будинок, загинули 2-річна дівчинка і 31-річна жінка, три людини постраждали. ППО над областю збито 7 крилатих ракет, повідомили в Дніпропетровській ОВА.

Вранці в п'ятницю, 28 квітня, Збройні Сили України збили 21 з 23 ворожих крилатих ракет, а також 2 БПЛА, повідомив головнокомандувач збройними силами України Валерій Залужний.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти