Пропагандист Сатановський "наїхав" на Медведєва: обізвав "дрібним слабеньким лайном"

22 жовтня 2023, 14:57
Образливі епітети на адресу експрезидента Росії пропагандист вжив, характеризуючи політичну ситуацію в РФ.
сатанівський, ведмедів
Євген Сатановський образив Дмитра Медведєва / Колаж: Главред, Фото: УНІАН, скріншот

У країні-агресорі Росії новий скандал із образами колишнього ведучого каналу "Соловйов Live" пропагандиста Євгена Сатановського на адресу відомих чиновників.

Відео з неприємними коментарями Сатановського щодо заступника голови Радбезу та екс-президента Дмитра Медведєва вже опублікували в Мережі.

При цьому Сатановський, який раніше публічно образив речника МЗС РФ Марію Захарову, називає Медведєва "дрібним слабеньким лайном".

відео дня

Такі епітети на адресу скандального російського політика пропагандист вжив, характеризуючи політичну ситуацію в Росії.

При цьому Сатановський міркував про систему влади, збудовану в РФ диктатором Володимиром Путіним і про ймовірного наступника нинішнього господаря Кремля.

"Для нашої країни (РФ, – ред.) година Х – можливість розпаду, буде десь у 30-ті роки. Путін не вічний, він старіє... Як завжди, сильні лідери беруть за себе (наступників, ред.) слабеньких. А Путін дуже сильний із погляду утримання влади. Хоча у мене окрема тема, що я думаю про те, як він керує країною і як він підбирає кадри. З цих кадрів він якесь дрібне слабеньке лайно на своє місце і поставить – он Медведєв був приклад…", - заявив Сатановський.

Дивіться відео - пропагандист Євген Сатановський вилаяв Дмитра Медведєва:

Screenshot
Євген Сатановський образив Дмитра Медведєва / Скріншот

Скандал із образами на адресу Захарової

Зазначимо, що раніше в Мережі з'явився запис, на якому Сатановський образливо висловився на адресу речника російського МЗС Марії Захарової. Він прямим текстом звинуватив Захарову у зловживанні алкогольними напоями. Крім того, Сатановський наголосив на антисемітських поглядах Захарової.

"От, Маша Захарова, яка євреїв не дуже любить, а Ізраїль терпіти не може. Більше того, вона цього і не приховує... Ще одна шмара, що сильно п'є. Тим не менш, вона спікер нашого МЗС", - заявив Сатановський.

Додамо, що зрештою пропагандисту Соловйову довелося вибачатися за висловлювання Сатановського. При цьому Сатановського вигнали з каналу "Соловйов Live".

При цьому сам Сатановський у коментарі росЗМІ наголосив, що не збирається залишати Росію після образливих слів на адресу Захарової, а також не планує вибачатися.

"Я пенсіонер. Живу і житиму я в Росії. Щодо вибачень — не мій шлях. Я говорю те, що думаю, і те, що бачу. Як акин - що бачить, те й співає", - заявив він.

Раніше Соловйов закотив істерику через курс рубля в РФ . Російський пропагандист розкритикував політику за Центральний банк РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Соловйов збожеволів: пропагандист заявив, що українці командують Байденом. Топовий російський пропагандист Володимир Соловйов стверджує, що Україна дала нинішньому голові Білого дому Джо Байдену хабар.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти