Захисники України показали, як б'ють окупантів британськими ракетами Brimstone

15 травня 2022, 09:11оновлено 15 травня 2022, 10:05
З перших днів відкритого вторгнення Росії підтримка іноземних партнерів України відіграла надважливу роль у протистоянні силам ворога.
ракета Brimstone
Українські захисники показали навички володіння зброєю та потужні удари по ворогах / скріншот

Бійці Сил спеціальних операцій показали, як знищують ворогів зі зброї, отриманої від іноземних партнерів, зокрема і за допомогою британських ракет Brimstone, випущених з наземних пускових установок.

Відео було опубліковано в Telegram-каналі Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Українські захисники показали навички володіння зброєю та потужні удари по ворогах.

відео дня

"З перших днів відкритого вторгнення Росії підтримка наших іноземних партнерів зіграла надважливу роль у протистоянні ворожим силам. Зброя, матеріально-технічні засоби, що надаються нам країнами-побратимами - це наша міць на шляху до перемоги. Ми швидко вчимося і вивчаємо нові види озброєння. А іноземні інструктори допомагають нам оволодіти ними без зволікань", - прокоментували кадри українські бійці.

Зазначається, що сил і волі до перемоги їм надає усвідомлення того, що вони захищають не лише українську землю, а й спільні цінності українського та європейських народів.

"Ми боремося за наші принципи, історію, смисли, за саме існування українського народу, його цінності та свободу. І ми вдячні за те, що на цьому шляху титанічну підтримку нам надають держави-партнери вільного світу", - зазначили в ССО ЗСУ.

Довідка. Brimstone - ракета класу "земля-земля" або "повітря-земля". У ракеті встановлена нова радіолокаційна головка самонаведення, здатна захоплювати об'єкти. У новій версії дальність ураження ракети з літака - 60 км. При пуску ракети з землі дальність мініатюризується до 10-12 км.

Як повідомляв Главред, українські воїни знищили російську самохідну артилерійську установку Акація з гаубиць М777А2, які нашій державі надали США для захисту від російських окупантів.

Крім того, піхота 93-ї окремої механізованої бригади в День української піхоти 2022, який відзначався 6 травня, відбила російську танкову атаку німецькими гранатометами Панцерфауст. Російські танки Т-72б3м зразка 2016 року розірвало від прямих влучень і вибуху боєкомплекту.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти