"Зараз лінія оборони Європи - тут": юні активісти з українського Нью-Йорка звернулися до заходу

26 січня 2022, 12:26
Підлітки закликали Захід докласти всіх зусиль, щоб зберегти мир в Україні. Крім того, вони вони подякували всім, хто надає підтримку країні в цілому.
Підліток
Юні активісти з українського Нью-Йорка звернулися до заходу / скріншот з відео

Молодь селища міського типу Нью-Йорк записала відеозвернення до країн Заходу. Відео було опубліковано на Facebook-сторінці "Ініціативна молодь Нью-Йорка".

Підлітки закликали Захід докласти всіх зусиль, щоб зберегти мир в Україні. Крім того, вони вони подякували всім, хто надає підтримку країні в цілому і українцям зокрема.

"Ми хочемо жити в мирі і розвивати наш український Нью-Йорк. Ми просимо всіх політиків, дипломатів, всіх людей доброї волі підтримувати Україну, її обороноздатність. Українці готові захищати свою країну і самостійно вирішувати її долю. Сьогодні лінія оборони Європи проходить тут, в Україні, біля Нью-Йорка. І ми просимо вас зробити все можливе, щоб зберегти тут мир і перспективи на розвиток", – заявили юні активісти.

відео дня

читайте такожУкраїнські бійці видовищно знищили позиції бойовиків на Донбасі-опубліковано відео

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Франція і Німеччина ініціювали зустріч лідерів нормандської четвірки щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Як заявив президент Франції Еммануель Макрон, зустріч планують організувати протягом найближчих тижнів.

"З німецьким канцлером Шольцем ми запропонували провести ще одну зустріч протягом наступних тижнів. Геополітична ситуація в регіоні вимагає, щоб Європа і ЄС пропонували своє бачення, діяли і сідали за стіл переговорів з усіма учасниками, щоб просувати вперед в цих ключових напрямках", - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти