Путін воюватиме, поки не помре: аналітик дала невтішний прогноз щодо війни

3 червня 2024, 10:47
396
Для російського диктатора немає жодного хорошого сценарію завершення війни з Україною.
Володимир Путін, Наталія Глоба
Наталія Глоба вважає, що Путін воюватиме, поки не помре / Колаж: Главред, фото: сайт Кремля, скріншот

Для російського диктатора Володимира Путіна немає жодного хорошого сценарію завершення війни з Україною, тому він воюватиме, доки буде живий. Таку думку в інтерв'ю Главреду озвучила системний аналітик Наталія Глоба.

За її словами, навіть у разі, якщо господар Кремля Путін знищить усю Україну та дійде до західних кордонів, то його проблеми лише посиляться.

"Якщо подивитися на війну очима Путіна, то для нього немає жодного хорошого сценарію її завершення. Після закінчення війни ейфорія буде недовгою - півроку всі в РФ кричатимуть "Ура!", але потім у нього починаються величезні проблеми", - сказала Глоба.

відео дня

Аналітик пояснила, що коли війна закінчиться, країні-агресору доведеться відбудовувати зруйновані міста.

"Можна не відбудовувати Маріуполь і окуповані території, поки триває війна, але по завершенню війни потрібно буде вкладати величезні кошти, яких у нього немає", - пояснила Глоба.

Крім того, є ризик безпосередньої війни з НАТО.

"Усі запаси зброї вже використані у війні проти України, і немає часу їх поповнити", - сказала вона.

"Тому Путін воюватиме стільки, скільки залишатиметься живим", - резюмувала Глоба.

Хто така Наталія Глоба

Наталія Глоба - системний аналітик, фахівець з моделювання складних систем, публіцист. Має більше 20 років досвіду впровадження інновацій в економіку України.

Працювала Головою Чернігівського обласного відділення Державної інноваційної компанії України, аналітиком багатьох дослідницьких проектів у сфері управління складними системами в умовах високої невизначеності.

Має численні публікації в медіа з аналізу інституціональної системи України і російсько-української війни з позицій системного аналізу.

Війна Росії та України - останні новини

Немає жодних ознак того, що Путін має намір припинити війну проти України. Навпаки, спостерігається активізація дій російських окупантів. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг

Російський диктатор Володимир Путін продовжує готувати громадян країни-агресора Росії до затяжної війни проти України. В одній зі своїх останніх заяв очільник Кремля зазначав, що всі росіяни мають "працювати так, ніби на передовій", і що вони переживають "унікальний історичний момент".

Захід не поспішає переводити економіку на військові рейки, чим дає Путіну можливість бути попереду в цій "гонці". Про це розповів журналіст, ізраїльський військовий експерт Сергій Ауслендер. Він переконаний, що зараз в Україні триває війна на виснаження ресурсів та економік. Попри жорсткі санкції проти РФ, окупанти перевели свою економіку на військові рейки, і в цьому їм допоміг Китай.

Інші новини за темою:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти