"Цей місяць буде важким і кривавим": Жданов анонсував дуже агресивні бої

28 грудня 2023, 16:48
Путін вимагає "перемог" від російських окупантів на фронті, щоб провести передвиборчу кампанію.
Олег Жданов, ВСУ
Скоро на фронті будуть важкі і дуже активні бої / Колаж: Главред, фото: 4 окрема танкова бригада, Главред

Найближчим часом війна в Україні буде дуже агресивною. Активність бойових дій з боку російських окупантів зараз максимальна і навіть ще сильніша, ніж це було влітку. Про це в інтерв'ю Главреду розповів військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

Путін вимагає від окупантів "перемог", щоб провести свою передвиборчу кампанію.

"Російські війська, поки у них є сили і можливості, будуть максимально тиснути на нашу оборону. Це будуть важкі тижні для нас", - сказав Жданов.

відео дня

Полковник вважає, що після цього може бути деяке затишшя. В цей час ворог буде перегруповуватися.

"Ближче до президентських виборів в Росії бої знову стануть активними, і, цілком можливо, березень 2024-го буде важким і кривавим, тому що російській владі потрібно буде щось пред'явити росіянам", - додав Жданов.

Він вважає, що активність російських військ на фронті буде прив'язана до двох дат:

  • кінець березня - вибори в РФ;
  • кінець квітня - інавгурація Путіна.

До цих дат окупанти намагатимуться досягти певних успіхів на фронті.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський та український військовик, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників та 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Коли і як закінчиться війна

Перший заступник міністра оборони України Олексій Павлюк зробив приголомшливий прогноз і заявив, що наступного року Україна переможе. Він додав, що Україна має озброєння, яке наближає перемогу ЗСУ і не дає окупантам досягти успіху.

Азербайджанський військовий аналітик Агіль Рустамзаде розповів яким буде закінчення війни і назвав 3 сценарії. Він вважає, що навіть після перемоги Україні варто бути напоготові, адже РФ може атакувати країну знову.

Військовий експерт Роман Світан назвав місяць і сценарій закінчення війни в Україні. Він вважає, що до кінця вересня наступного року закінчиться війна проти Росії її розгромом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти