StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Теронліфанс на колесах: дівчина в Києві каталася на авто в комендантську годину і хвалилася перепусткою

11 вересня 2023, 16:20
6226
У Києві дівчина вирішила влаштувати покатушки вночі - в комендантську годину. І не придумала нічого кращого, ніж похвататися своїм спецперепусткою.
Баба, спецперепустка
Дівчина похватасталась спецперепусткою, яка дозволяє їй їздити ночами / колаж Главред, фото КГВА і скріншот

В українському сегменті мережі розгорається черговий скандал - через демонстративне порушення комендантської години в Києві. Якась дівчина під ніком "Ta samaya devil" виклала у себе на сторінці в Instagram відео, в якому вона їде за кермом в нічний час.

Причому дівчина одягнена досить легко і по-літньому, підспівує якомусь треку в жанрі "російська попса", а відео підписано "добре, коли є пропуск і можна кататися ночами".

Баба, пропуск 2

Потім своєю перепусткою похопилася інша мешканка Києва, яка ховається під ніком Tati_Phoenix777.

відео дня

Відео викликало, зі зрозумілих причин, сильне обурення користувачів і масу питань з приводу того, звідки дівчина взяла цю саму спецперепустку. Але "Tati_Phoenix777" нічого не захотіла пояснювати і записала нове відео.

"Купа питань з приводу пропуску. Цей пропуск у мене. Блін, я не знаю. У липні був рік як він у мене. Звідки він у мене? Я не буду розповідати. Це особиста інформація - хто мені зробив цей пропуск, так? Ну, звичайно, я не буду про таке розповідати", – сказала вона.

Баба, пропуск 2

Але самі прудкі користувачі Мережі досить швидко з'ясували, що у дівчини є спеціальна сторінка на західному порталі OnlyFans – який найсильніше відомий, як платформа, куди люди викладають свій відвертий контент (чи то фото, чи то відео), а потім отримують гроші за підписку.

Скандал зі спецперепусткою дружині Віктора Павлика

Нагадаємо, що в травні 2023 року Віктор Павлік з дружиною потрапили в скандал через спецперепустку для "обраних". Павлик вирішив скористатися своїм впливом в корисливих цілях, за що тут же був освистаний в мережі.

У Києві поліція відібрала у Віктора Павліка скандальну спецперепустку, якою той хвалився з дружиною. Поліція вилучила у співака Віктора Павліка спецперепустку, що надає право пересування містом під час дії комендантської години.

Дружина Віктора Павліка виправдалася за "задоволення не для всіх" за спецперепусткою. Катерина Репяхова заступилася за співака, і назвала легковажний вчинок невдалим жартом.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти