7 найкращих вправ для сідниць: як отримати омріяні форми в домашніх умовах

Як швидко накачати сідниці/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Ці вправи для сідниць допоможуть відчути різницю вже після першого тренування. Щоб добитися потрібно результату, навіть не доведеться йти до спортзалу.

Для того, щоб швидко накачати сідниці, не обов’язково бігти й купувати абонемент до спортзалу. Цілком можливо добитися потрібного результату в домашніх умовах. Головне – підібрати правильний комплекс вправ і виконувати їх регулярно, не лінуючись і не пропускаючи запланованих тренувань.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Ідеальна зарядка для людей 60 років+: 12 найкращих вправ, сидячи на стільці

Найкращі вправи для сідниць показала фітнестренерка Аніта Луценко. Вона зазначила, що це універсальне тренування, яке допоможе не лише сідниці зробити підтягнутими, а й надати пружності всьому тілу.

"Тренування для миттєвої підтяжки сідниць – це міф чи реальність? Вже після першого тренування ви відчуєте різницю, а щоб закріпити результат – займайтеся регулярно, робіть акцент на сідницях, якщо хочете попу-горіх. Я зробила одне універсальне тренування для того, щоб зробити тіло пружним, я сідниці підтягнутими", – зазначила фітнестренерка.

На виконання вправ потрібно всього 9 хвилин.

Це тренування потрібно виконувати тричі на тиждень. А щоб краще дослідити свій результат, варто перед початком цих тренувань зробити фото і заміри, щоб через певний проміжок часу можна було зробити порівняння.

Але є і певні застереження. Тренерка звернула увагу, що це тренування не можна робити:

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла, що важливіше для схуднення – спорт чи харчування. Тренерка назвала єдину правильну формулу схуднення.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала найкращу розтяжку на все тіло, на яку потрібно всього 9 хвилин. Тренерка розповіла, навіщо потрібна розтяжка, і показала чудові вправи, які максимально швидко приведуть до потрібного результату.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти