StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого суперзір: знайдіть 3 відмінності на картинках із кроликом

2 червня 2024, 07:00оновлено 3 червня, 02:56
1156
Спробуйте розгадати веселу, але не найпростішу головоломку - треба знайти декілька відмінностей на двох картинках, де показаний кролик за кермом автомобіля.
Загадка
Знайдіть три відмінності за 17 секунд / Jagranjosh

Кожному з нас час від часу потрібно відволіктися, хорошим способом може стати розгадування головоломок. Веселі оптичні ілюзії дають змогу приємно провести час у колі сім'ї або друзів. Цього разу нам потрібно знайти відмінності на двох картинках, де показаний кролик на машині.

Головоломка від Jagranjosh змушує посміхатися, але розгадати її не так то й просто. Картинки, на перший погляд, майже однакові, і щоб виявити відмінності потрібно уважно розглядати малюнок.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: лише кожен п'ятий розв'яже головоломку: потрібно знайти квиток за 30 секунд

відео дня

Показано дві картинки. На обох - кролик їде на зеленій машині за кермом. Наше завдання - знайти три відмінності другої картинки від першої.

Дається лише 17 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти 3 відмінності?

Ловіть підказку: на другій картинці хвіст кролика коротший, ніж на першій. Також на першій картинці на машині є дзеркало заднього виду, а на другій немає. На другій зеленій машині, праворуч, є автомобільна дверна ручка, а на першій її немає.

Разгадка
Якщо знайшли всі відмінності, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Можете спробувати порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти цифру 280 за 9 секунд. Навколо таблиця з цифрами 208, тому непросто відшукати потрібне число.

Також у нас є і ребус, де треба за 13 секунд знайти дорогу каблучку. На картинці зображена ферма, там кролики їдять морквину. Десь тут дівчина загубила свою дорогу каблучку з діамантом, яку і потрібно знайти.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Тут потрібно в зоопарку відшукати мавпу, яка сховалася серед жирафів. На розгадку дається лише 8 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти