StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 14 січня: до чого слід підготуватися в новий місячний цикл

13 січня 2024, 19:53
Роз'яснення стосунків не рекомендується в третій місячний день.
Місячний календар на 14 Січня 2024 року
Місячний календар на 14 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (aritzgordo)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 14 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

14 січня - зростаючий Місяць. З 10:46 - 4-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину 14 січня

З цим наступом в небесах з'являється місячний серп, починаючи новий місячний цикл. Енергетично цей день володіє великою міццю, надаючи можливість ефективно використовувати час. Однак зростання енергії може провокувати натиск і агресію, тому важливо підготуватися до самозахисту, проявляти пильність і уникати потрапляння в ряди потенційних жертв.

відео дня

Вплив Місяця 14 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: На роботі проявляйте рішучість і наполегливість. У справах виділіть свої бойові якості. Сьогодні підходить для того, щоб бути лідером, а не послідовником. Однак і інші можуть проявити войовничий настрій, тому важливо стримувати негатив. Можливо сьогодні керівництво, клієнти та партнери не будуть дружніми. Сміливо беріться за складні завдання, не поступайтеся перед труднощами. Торгова діяльність може принести успіх, але варто проявити обережність у фінансових питаннях, оскільки день не сприятливий для вирішення грошових питань, і можливі втрати.

Здоров'я: Захворювання, що почалися в цей місячний день, вимагають негайних заходів. Баня буде особливо корисна сьогодні. Фізична активність також буде сприятливою і може бути інтенсивною. Природа допоможе очистити організм від застояної енергії, наситити кров киснем, що позитивно позначиться на самопочутті і здоров'ї. Цей день підходить для занять військовими мистецтвами, особливо для вивчення айкідо — ідеального способу використовувати енергію противника, як фізично, так і психологічно.

Стрижка волосся: Сприятливий. Навіть якщо результат не зовсім відповідає очікуванням, волосся швидко відросте. Будьте сміливі!

Стосунки та шлюб: Роз'яснення стосунків не рекомендується в третій місячний день. Активна енергія цього дня може викликати емоційні битви за лідерство. Розумно придушити агресію, проявляти дипломатичність і м'якість, при цьому зберігаючи свою думку. Енергетика цього дня робить слова потужними, і навіть одне негативне висловлювання може привести до неприємних наслідків. Пам'ятайте, що зло, посіяне сьогодні, може принести гіркі плоди. Вважається, що сьогодні не рекомендується вступати в шлюб, оскільки це може привести до нестабільності і непередбачуваних подій в сімейному житті.

Сон в ніч з 13 на 14 січня

Сни в цю місячну добу рідко збуваються.

Порада на 14 січня за місячним календарем

У цей день приховані різноманітні небезпеки, тому необхідно проявляти підвищену увагу. Підкреслюється, що прояв пасивності сьогодні несе негативні наслідки. Рекомендується направляти свої сили на мирні цілі. Прикметою дня вважається розлите масло, що вказує на те, що ви відхилилися від істинного шляху.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти