США накрили потужні снігопади: немає світла, скасовують рейси, є загроза НС

29 січня 2022, 19:59
За ніч у деяких районах Середньої Атлантики і Північного Сходу випало від 5 до 15 сантиметрів снігу, і ще більше снігу ще на підході.
США накрили потужні снігопади: немає світла, скасовують рейси, є загроза НС
США накрили потужні снігопади / фото twitter.com/whatyouseeinnyc

Східне узбережжя США накрили потужні снігопади - тисячі будинків залишилися без електрики, а авіарейси по всій країні скасовують, інформує в суботу, 29 січня, видання CNN.

Майже 55 млн осіб вже отримали попередження про снігопади від середньої Атлантики до Нової Англії. У десяти штатах, від Вірджинії до Мена, зберігається попередження про снігову бурю.

За ніч в деяких районах Середньої Атлантики і Північного Сходу випало від 5 до 15 сантиметрів снігу, і ще більше снігу ще на підході.

відео дня

Найсильніший сніг прогнозується в районах Лонг-Айленда, Нью-Йорка, Род-Айленда, Массачусетса, Нью-Гемпшира і Мена. У той же час холодне арктичне повітря опустилося на Флориду. У Майамі завтра температура повітря може опуститися до рекордно низьких за останнє десятиліття.

У штаті Нью-Джерсі через негоду залишилися без світла майже 400 будинків, а в Род-Айленді без електрики залишилися більше 100 будинків.

Губернатор Род-Айленда Ден Маккі попросив Білий дім оголосити надзвичайну ситуацію в регіоні через снігопади.

При цьому в штаті Массачусетс більше 117 тисяч людей залишилися без електрики так як на Регіон обрушився потужний ураган. Більшість відключень в Массачусетсі відбувається на Кейп-Коді і вздовж південного узбережжя.

У штаті також ввів заборону на рух великогабаритних вантажівок і тягачів по міжштатних автомагістралях. При цьому жителів штату закликали не виїжджати нікуди без необхідності.

США накрили потужні снігопади: немає світла, скасовують рейси, є загроза НС

У Нью-Йорку йде безперервний і постійний снігопад, а жителів закликали утриматися від поїздок. У той же час в місті спостерігаються проблеми з роботою метро, проте поки його вирішили не закривати.

Скасування рейсів

Через снігопади в США скасували понад 3500 рейсів, як по країні, так і за її межі.

В аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку скасовані 72% рейсу на приліт і 80% рейсів на виліт, в аеропорту "Ла-Гардія" - 97%, в Ньюарку - 91%. На 30 січня скасовані вже більше 800 рейсів.

В Україну також мчить снігопад

Як писав Главред, сильний снігопад прийде в Україну вже в неділю вночі, 30 січня. Негода спочатку накриє західні регіони, після чого пошириться вже на центральні і північні області. Опівночі очікується сніг у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Рівненській областях.

Снігопад очікується в більшості регіонів країни. Ближче до вечора опади припиняться лише в Центральних, Північних і східних областях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти