Скандальний кум Путіна Медведчук наговорив маячні про "трибунал над Зеленським"

17 квітня 2023, 11:20
Кум Путіна Віктор Медведчук вигадав, що Україна, мовляв, "сама влаштувала геноцид на Донбасі" і нібито "змусила агресорку Росію на неї напасти".
Зеленський, Медведчук
Медведчук вибухнув звинуваченнями і вигадками на адресу України і Зеленського / Колаж УНІАН, скріншот YouTube

Обвинувачений в Україні у державній зраді Віктор Медведчук вибухнув російськими пропагандистськими заявами. Він звинуватив Київ у нібито "геноциді на Донбасі", порівняв українську владу з нібито "нацистським Третім рейхом" і закликав, мовляв, до "трибуналу над президентом Володимиром Зеленським", якого він примудрився порівняти з Гітлером.

У своїй статті в Аргументи та факти він звинуватив офіційний Київ у нібито "геноциді проти Донбасу", а дії української влади порівняв зі злочинами "гітлерівців проти єврейського населення Рейху".

Мовляв, Зеленський, коли прийшов до влади, "став повторювати за Гітлером".

"Після приходу до влади Зеленського режим припинив приховувати свою нацистську сутність і почав відтворювати дії Гітлера", - нафантазував Медведчук.

За його словами, це, мовляв, Україна "змусила Росію на неї напасти", а світ від нібито "нав'язаної Заходом ядерної війни, мовляв, "може врятувати лише трибунал над Зеленським".

"Такий судовий процес дозволить запобігти реінкарнації нацизму в інших країнах. Тільки спільними зусиллями, вилікувавши Україну від "коричневої чуми" нацизму, зробивши на її прикладі висновки і покаравши винних, людство зможе уникнути ядерного апокаліпсису", - вигадав Медведчук.

Також кум Путіна, мовляв, "закликав світ об'єднатися заради проведення судового процесу над українським режимом за прикладом Нюрнберзького процесу".

Медведчук у Росії

Україна 21 вересня звільнила з російського полону 125 українських військових, серед них 5 командирів Азовсталі. До Москви відправили обвинуваченого в державній зраді кума Путіна Віктора Медведчука, який встиг дати свідчення слідству. За одного Медведчука Київ зміг повернути додому 200 українців.

Пізніше Медведчука разом з його дружиною Марченко побачили в одному з кафе окупованої агресором Росією Ялти. Швидше за все, там у Медведчука залишилася вілла.

Пізніше Медведчук повернувся в публічну сферу і став виступати на пропагандистському телебаченні РФ. Медведчук розповів, як його при спробі втекти затримала територіальна оборона і передала Службі безпеки України.

Інші новини за темою:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти