Матері російських окупантів почали "штурмувати" військкомати в РФ

9 квітня 2022, 15:17
Військове керівництво РФ не поспішає повертати солдатів матерям.
полонені російські військові
Матері російських окупантів почали "штурмувати" військкомати в РФ / соцмережі

Мати російських окупантів хочуть будь-що забрати своїх синів з війни в Україні.

Для цього вони не шкодують грошей, повідомляє СБУ, публікуючи перехоплену розмову солдата 36-ї окремої мотострілецької бригади РФ з матір'ю.

"Це військове формування "відзначилося" тим, що ще в 2015 році під виглядом "донецьких сепаратистів" воювало проти України. Тепер їх кинули під Київ, як досвідчених головорізів. Але ця зустріч з ЗСУ для багатьох стала фатальною", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Мати заявила своєму синові, що домовилася з командуванням, щоб його повернули на місце дислокації. Радить йому не сподіватися, що його скоро виведуть:

"... не будуть виводити, зараз будете назад сюди заходити. Це все ще не припиниться, вивозять техніку, везуть народ туди. Хто загинув, замінюють ось цими залишками".

Для переконливості вона перерахувала у скількох знайомих жінок вже загинули чоловіки.

"...У Юлі чоловіка вбили, у Крістіни чоловіка вбили, ...сусіда теж вбили, Вурлов у Сирії навіть відслужив, і ось - везуть ... а Чіпа не з тобою? 10 з лишком днів не дзвонить вже, а Волков не з тобою? Його теж давно немає. Альбіна плаче. Тут уже пів Борзі".

читайте також"Я присягав на вірність Україні": російський полонений на колінах просить вибачення за зрадуРаніше ми повідомляли, що батальйон добровольців колишніх російських військових Свобода Росії вступив колишній капітан російської окупаційної армії

Також повідомлялося про те, що один з російських окупантів, який потрапив у полон в Україні і взяв участь в обміні на українських захисників, знову хоче воювати проти ЗСУ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти