Медведєв "розійшовся" після слів Зеленського про вбивство Путіна: бризкає слиною і погрожує

Медведєв розлютився на готовність України у будь-який зручний момент вбити Путіна / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео

Медведєв вкотре пригрозив українському главі вбивством.

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв відреагував на готовність президента України Володимира Зеленського ліквідувати кремлівського диктатора Володимира Путіна, якщо така можливість з'явиться, істеричним повідомленням і порцією погроз.

У Telegram Медведєв у характерній хамській манері обізвав Зеленського "бандерівським опудалом" і "бородатим непорозумінням".

Потім Медведєв і геть перейшов до погроз, що у Зеленського, мовляв, "навряд чи є шанси дожити до старості".

"Щоправда, уся ця дешева бравада навіює й одну цілком очевидну думку: за таких потужних «пророцтв» навряд чи у цього *** є шанси дожити до старості. Думки адже іноді матеріальні...", - нікчемно пригрозив Медведєв.

Що сказав Зеленський

У новому інтерв'ю The Sun Зеленський фактично підтвердив, що Україна готова ліквідувати Путіна, якщо такий шанс з'явиться. У розмові з журналістами український президент підкреслив, що вбивство Путіна - питання захисту Української держави.

"Це війна - і Україна має всі права захищати свою землю", - відповів Зеленський.

На що в Кремлі заявили, що в України "нічого не вийде", оскільки Київ неодноразово "робив словесні замахи" на Путіна.

Сам Зеленський раніше стверджував, що пережив п'ять спроб замаху на своє життя.

Інші новини з Медведєвим

Також читайте, як Медведєв осоромився на весь світ і назвав прибалтів "другосортним набродом". Зокрема, він допустив, що слабкішим країнам, а саме "болгарам, прибалтам й іншому другосортному наброду" Європейський Союз запропонує "тугіше затягнути пояси".

Ще раніше Медведєв видав новий потік брудної брехні і істеричних звинувачень на адресу України - йому привиділося "отримання ІДІЛ української зброї".

А проте Медведєва не поважають навіть свої. Нещодавно пропагандист Сатановський обізвав політика "дрібним слабеньким л*йном". Образливі епітети на адресу екс-президента Росії пропагандист вжив, характеризуючи політичну ситуацію в РФ.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти