У НАТО розкрили "кривавий" сценарій нового удару РФ і назвали напрямки

12 квітня 2022, 15:22
Дії ра**истів є надзвичайно "варварським і диким", підкреслив Мірча Джоане.
війна, війна в Україні, війна Чернігів
/ Главред

Другий етап війни в Україні є неминучим і він буде більш складним і кровопролитним, заявив заступник генерального секретаря НАТО Мірча Джоане.

Коментуючи навмисне вбивство мирних жителів російськими окупантами, він назвав дії ра**истів надзвичайно "варварським і диким", Digi24.

"Але повторюю, ми очікуємо найближчого відновлення бойових дій на значно ширшому фронті. Вона матиме військову складову набагато ближче до класичної війни, а не до того, що ми бачили в перші шість тижнів війни, і, на жаль, ми будемо мати жертви серед цивільного населення.

На насс чекає швидкий вступ на другий етап цієї війни, вже дуже кривавий. Ми вступаємо в другий етап, більш складний, відмінний за характером від першого етапу, на набагато ширшій території, як на Сході, на Донбасі, так і на півдні, у бік Криму і Маріуполя", - додав Джоаене.

Війна в Україні

В рамках указу Путіна Росія ввела війська на території окремих районів Донбасу.

У ніч на четвер, 24 лютого, Путін заявив, що прийняв рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

читайте такожАтака з двох флангів: у ЗСУ розкрили ймовірний сценарій нового удару РФ

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти