Війська РФ намагаються прорватися: майор назвав ділянку фронту, де ЗСУ їх б'ють

7 березня 2024, 10:15
Ворог зазнає великих втрат, але вдень і вночі веде наступальні дії в районі Авдіївки, сказав заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.
Війська РФ, ЗСУ
Війська РФ зазнають великих втрат у боях за Орлівку - Жорін / Колаж: Главред, фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, Міноборони РФ (ілюстративне фото)

Російські окупаційні війська намагаються прорвати оборону ЗСУ в районі захопленої Авдіївки Донецької області, але безуспішно. Про це заявив заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор Максим Жорін

У своєму Telegram-каналі він написав про те, що війська РФ цілодобово штурмують населений пункт Орлівка і зазнають там великих втрат.

"Найбільше зараз вони стираються об населений пункт Орлівка", - сказав Жорін.

відео дня

Також військовий додав, що росіяни не полишають спроб просунутися далі на Авдіївському напрямку.

"Поки що продавити лінію оборони на Авдіївському напрямку ворог не може. Але намагаються наступати постійно, і намагаються просунутися хоч трохи там, де це можливо", - наголосив Максим Жорін.

Ситуація в районі Авдіївки

ЗСУ зупинили просування Росії під Авдіївкою, сказав 4 березня речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій. Російські окупанти частково контролюють населені пункти Бердичі та Тоненьке.

У ISW розповіли про нову тактику російських військ - аналітики акцентували увагу на тому, що ворог застосовує літаки Су-34 і Су-35 для ударів бомбами по українських позиціях. Вони задіяли таку тактику для захоплення Авдіївки і можуть так само діяти і на інших напрямках.

Окупанти застрягли під Авдіївкою і концентрують свої "зусилля" в районі Новомихайлівки, говорив Дмитро Лиховій. Противник фактично стоїть на місці в районах Бердичів, Орлівки та Тоненького.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти