Військовий експерт пояснив, хто вкидає в західні ЗМІ "зраду" про війну на Донбасі

23 червня 2022, 03:20
У західних ЗМІ зараз обговорюються кілька сценаріїв подальшого розвитку подій на фронті на Донбасі. І, завдяки російським лобістам - песимістичні.
ВСУ, прапор
Російські лобісти вкидають у західні ЗМІ "зраду" про війну на Донбасі / ua.depositphotos.com

На поточний момент в деяких західних ЗМІ, часом цілком авторитетних і відомий, досить часто обговорюються достатньою мірою песимістичні сценарії російсько ‒ української війни на донбаській ділянці. І жоден з них не передбачає укладення Києвом на своїх умовах мирної угоди з Москвою. Але, як висловився відомий військовий експерт Олег Жданов в ефірі проєкту "FREEДОМ", такі матеріали - чистої води кремлівський лобізм.

"Треба згадати про свіжу статтю, яка була опублікована не де-небудь, а на сайті CNN. Перераховується топ-3 сценаріїв. Всі переповнені песимізмом. Але я б не радив такому приділяти багато уваги. Якщо подивитися, що за сценарії там викладені ‒ то оптимістичного сценарію для України там немає. І, що найголовніше, вся трійка сценарію прямо суперечать нинішній політиці Адміністрації Байдена. Відповідно, я роблю висновок - стаття повністю замовна. А замовляли її люди, які просувають інтереси Кремля в США. Тому там тільки гірші сценарії і перераховані. Все - найчистішої води лобізм", - вважає фахівець.

читайте такожЗагроза нападу Білорусі залишається, Лукашенко зібрався мобілізувати 35 тисяч осіб – Жданов

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що українські війська, ймовірно, не планують вести з наданих США реактивних систем залпового вогню (HIMARS) обстріл російських земель, але по тимчасово анексованому півострову Крим ‒ такі удари дуже вірогідні.

Пізніше Жданов казав, що повномасштабною військовою агресією Російської армії проти України управляє не який-небудь генерал, а особисто російський диктатор Володимир Путін. І він точно буде гнати окупантів в бій, не рахуючись з втратами - до останнього бійця.

"У Росії війною керують не генерали, а політики. Точніше головний з них - Путін. Тому-то армійські все атакують і атакують ‒ поки солдати не закінчаться. Ось, вони вже зараз перекидають війська [на Донбас ‒ Главред] для того, щоб виконати наказ Путіна", – вважає фахівець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти