У запеклих боях під Бахмутом загинув талановитий журналіст

27 липня 2022, 20:11оновлено 27 липня 2022, 22:16
Савоченко створював аналітичні сюжети, зокрема, про економіку і політику. Мешкав у Київській області, в місті Бровари.
У запеклих боях під Бахмутом загинув талановитий журналіст
Загинув український журналіст / Укрінформ

У запеклих боях під Бахмутом на Донеччині трагічно загинув український журналіст Олександр Савоченко. Він відправився на фронт відразу ж після масштабного вторгнення Росії в Україну, пише видання Факти.

До початку російської агресії журналіст працював на телеканалі СТБ, в інформаційному агентстві Франс Прес і суспільному. Савоченко створював аналітичні сюжети, зокрема, про економіку і політику. Жив у Київській області, в місті Бровари.

читайте такожУ боях за Україну загинув юний, 18-річний, доброволець ЗСУ

відео дня

У Савоченка залишилися дружина, батьки, старший брат і бабуся. Похорон українського захисника відбудеться в рідному селі – Поліському Чернігівської області.

За даними ІМІ, Олександр Савоченко – 37-й медійник, який загинув унаслідок російської агресії в Україні. Із них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 29 загинули як учасники бойових дій або внаслідок російських обстрілів, не під час виконання ними журналістських обов'язків.

Новини Донбасу онлайн:

Як повідомляв Главред, у боях з російськими окупантами в Україні загинув доброволець ЗСУ з Грузії - Кахабер Гоголь.

Раніше в боях за Сєвєродонецьк загинули четверо військовослужбовців Іноземного легіону оборони України - вони були громадянами Нідерландів, Німеччини, Франції та Австралії.

Також у боях за Україну в Донецькій області загинув ще один іноземний доброволець - 30-річний громадянин Швеції. Загиблий боєць раніше служив у Повітряних силах Швеції, був у званні лейтенанта.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти