В Одесі підлітки закидали камінням і жорстоко побили самокатом випадкового перехожого

30 вересня 2021, 11:58
Інцидент стався пізно ввечері на вулиці Приморська. Чоловік зробив підліткам зауваження про порушення тиші.
В Одесі підлітки закидали камінням і жорстоко побили самокатом випадкового перехожого
Підлітки напали на чоловіка в Одесі / скріншот

Вночі 28 вересня в Одесі група підлітків напала на чоловіка через те, що він зробив їм зауваження. Неповнолітні закидали його камінням і побили самокатом.

Інцидент стався на вулиці Приморська, повідомляє Telegram-канал Х**вая Одеса.

Як видно на відео з камер спостереження, четверо підлітків вчинили напад на чоловіка, який зробив їм зауваження про порушення тиші. Між громадянином і неповнолітніми зав'язалася бійка, в ході якої один з них кілька разів ударив чоловіка самокатом, а інший — закидав його камінням.

Як повідомляв Главред, на початку серпня в столиці троє підлітків по-звірячому накинулися на літнього чоловіка - вони почали бити його і задувати газом. Інцидент стався в Голосіївському районі.

У Рівному 15-річні брати-близнюки напали з ножем на 42-річну жінку, яка поверталася додому після того, як відвела свою дитину в дитсадок. Її з непроникаючими ножовими пораненнями доставили в лікарню.

Після свого вчинку неповнолітні втекли й сховалися в квартирі, де проживали. Однак, патрульні їх наздогнали і затримали.

15-річного підозрюваного у скоєнні нападу та нанесенні тілесних ушкоджень суд відпустив під цілодобовий домашній арешт терміном на два місяці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти