У боях на Донбасі загинув воїн-лісник з Вінницької області

29 травня 2023, 09:49
Захисник України Віталій Нечай загинув 24 травня внаслідок артилерійського обстрілу в районі міста Часів Яр на Донеччині. Без батька залишилися троє дітей.
Віталій Нечай
Віталій Нечай загинув на фронті 24 травня / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, facebook.com/ForestsOfUkraine

У боях за Україну загинув лісник з Вінницької області Віталій Нечай. Воїну було 39 років.

Захисник України загинув 24 травня внаслідок артилерійського обстрілу в районі міста Часів Яр на Донеччині. Трагічну новину повідомили в ДП Ліси України, де Віталій працював до мобілізації. Без батька залишилися троє дітей.

Віталій мобілізувався в армію в лютому 2023 року. Служив механіком-водієм 57-ї бригади 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти.

відео дня

До війни Віталій Нечай був робітником на нижньоскладських роботах Бершадського лісопункту філії "Гайсинське лісове господарство".

"Він був порядною та щирою людиною, професіоналом своєї справи", – таким пам'ятають його колеги.

В Ободівській громаді розповіли, що Віталій був жителем села Мала Стратіївка.

"Безжальна війна забрала не лише його життя, а й мрії та майбутнє... Забрала сина у люблячих батьків, у дітей – турботливого батька, у суспільства – відважного захисника... Віталій Олександрович служив вірою та правдою за нашу Україну, за незалежність, за спокій сердець і за майбутнє кожного українця", – йдеться у повідомленні.

Дату прощання з героєм пообіцяли повідомити додатково.

Як повідомляв Главред, в боях за Бахмут Донецької області загинув 26-річний американський доброволець Купер "Харріс" Ендрюс. Він був членом Іноземного легіону, а пізніше - Комітету опору. Ендрюс потрапив у засідку російських військ, коли захищав евакуйованих.

Крім того, в боях з російськими окупантами в Україні загинув польський доброволець, командир взводу в Іноземному легіоні. Загиблий польський воїн на ім'я Міхал захищав Україну з квітня минулого року, нещодавно він отримав орден "За мужність" з рук президента України Володимира Зеленського. Через місяць у Міхала повинен був закінчитися контракт, воїн збирався повернутися на батьківщину і знову служити у Війську Польському, а набутий бойовий досвід передавати товаришам по службі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти