Українські воїни "закобзонили" російського полковника-комбрига

16 липня 2023, 09:25
Бійці ЗСУ ліквідували полковника окупаційної російської армії-Максима Харламова, який командував розвідбригадою.
Окупант1
"Лемілітаризували" російського полковника Харламова ще 4 червня 2023 року / колаж Главред, фото А. Штефан і 59 ОМПБр Якова Гандзюка

Бійці ЗСУ ліквідували чергового полковника окупаційної російської армії-Максима Харламова. Про це повідомив в Telegram-каналі полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан"Штірліц". Харламов ще на початку червня командував 96-ю окремою розвідувальною бригадою ЗС РФ, а потім "демілітаризувався".

Згідно з джерелами в країні-агресорі РФ, 96-та окрема розвідбригада підпорядковується Міноборони РФ. І частина дислокується в Нижньому Новгороді. Там Харламов, як її командир, у травні 2022 - року разом з місцевими священиками РПЦ покладав квіти на "пам'ять про дідів, які воювали".

Причому "демілітаризувався" російський полковник ще 4 червня 2023-го. Коли і де це було, а також де поховали високопоставленого окупанта, пропагандисти не стали уточнювати.

відео дня

Лише через більше місяця, 13 липня, путінські попи прийшли вже покласти вінок "в пам'ять" про полковника Харламова (це сталося на території військової частини 96-ї бригади, де військовому злочинцеві встановили меморіальну дошку).

33

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200 "став на території"ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу.

У захопленому РФ Маріуполі Донецької області було знищено чотирьох офіцерів російської окупаційної армії. Ворожі офіцери були ліквідовані в районі Маріупольського порту.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти