Тракторист з Комі пішов вбивати українців, щоби "помститися за сина": тепер немає і його

29 серпня 2022, 08:36
7387
Денис Казмали брав участь у війні проти України з перших днів і перестав виходити на зв'язок. Його 43-річного батька Івана спіткала та сама доля.
Денис та Іван Казмали
Денис та Іван Казмали зникли в Україні / Фото t.me/breakingmash

Тракторист з Республіки Комі пішов воювати проти України, щоби "помститися" за зниклого безвісти сина-окупанта. Тепер 43-річний чоловік теж не виходить на зв'язок.

Як пише російський пропагандистський Telegram-канал Mash, син окупанта Денис Казмали брав участь у війні проти України з перших днів. Він перестав дзвонити і писати рідним ще 26 лютого. Офіційно на батьківщині він числиться не загиблим, а зниклим безвісти.

Наприкінці травня його батько Іван Казмали також записався в добровольці, хоча був непридатний до військової служби за станом здоров'я. З 8 він не виходить на зв'язок, хоча 14 липня повинен був повернутися додому, тому що його контракт закінчувався.

відео дня

"Командири не говорять Катерині, що сталося з чоловіком, а вона змушена переживати пекло втрати та пошуків у подвійному обсязі", – йдеться у повідомленні Mash.

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідовали старшого сержанта російської окупаційної армії Микиту Сокура з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Захисники України ліквідували ще одного офіцера російської армії - "двохсотим" став майор Павло Апанович, який служив у ЗС РФ на посаді замполіта 114-го мотострілецького полку в місті Уссурійську.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти