На Херсонщині ліквідовано колишнього нардепа-зрадника Олексія Ковальова - депутат

28 серпня 2022, 23:20оновлено 29 серпня 2022, 00:05
У Залізному Порту нібито застрелили колишнього нардепа-колаборанта. Інформація вимагає підтвердження.
На Херсонщині ліквідовано колишнього нардепа-зрадника Олексія Ковальова - депутат
На Херсонщині застрелили колаборанта Ковальова / facebook com Olexandr2013

У Залізному Порту на Херсонщині застрелили колишнього нардепа-колаборанта Олексія Ковальова, повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань в Facebook.

"З'явилася інформація, що в Залізному Порту застрелили екснардепа зрадника Олексія Ковальова. Дані вимагають уточнення, але цікаво, що про смерть свого "міністра" повідомляли й пропагандистські ЗМІ, хоча відразу видалили пост", - написав він.

Про загибель колаборанта повідомив також й військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

відео дня

"Зрадник, колаборант і колишній нардеп Олексій Ковальов зарізаний у власному будинку в окупованому місті Гола Пристань. Про це зараз говорить багато джерел на окупованій та контрольованій території. Дружина з асфіксією, її зараз відкачують. Біля їхнього будинку дуже багато окупаційних поліціянтів", - повідомив він.

На Херсонщині ліквідовано колишнього нардепа-зрадника Олексія Ковальова - депутат

Замах на Ковальова

Нагадаємо, 22 липня в Херсонській області було скоєно замах на вбивство колишнього нардепа від "Слуги народу" Олексія Ковальова, який зрадив свою країну і перейшов на бік окупантів. Його автомобіль підірвали. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов зазначив, що з автомобілем зрадника Ковальова сталася "певна дія".

"Я можу підтвердити, що було скоєно певну дію. Автомобіль точно підірваний. В якому стані знаходиться цей колаборант і зрадник, ми з'ясовуємо", - розповів він.

Як відомо, оперативники ДБР установивши, що Ковальов перейшов на бік окупантів. Підконтрольні йому підприємства постачали продукти до Криму з подальшою реалізацією на території РФ.

3 травня стало відомо, що нардепа-зрадника виключили зі складу фракції. Згодом у ДБР порушили кримінальне провадження щодо Ковальова за колабораційну діяльність.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти