Прилетіло по підприємству: внаслідок удару РФ на Запоріжжі є загиблі

14 вересня 2024, 19:09
899
Росіяни знову завдали удару по області, цього разу обстріляли Гуляйпільську громаду.
Дим, ракета
РФ вдарила по сільгосппідприємству на Запоріжжі / pixabay, Міноборони РФ

Російські війська завдали удару по Гуляйпільській громаді Запорізької області, унаслідок чого є жертви, розповів голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Як написав він у Telegram, зафіксовано влучання по території сільгосппідприємства, унаслідок чого загинуло троє людей.

Голова Запорізької ОВА уточнив, що всі загиблі внаслідок удару РФ були співробітниками цього сільгосппідприємства.

відео дня

"Росіяни знову завдали удару по області. Цього разу обстріляли Гуляйпільську громаду. Влучили по території одного з сільськогосподарських підприємств. Загинули три людини. Усі загиблі - співробітники цього підприємства", - написав Федоров.

Хто такий Іван Федоров

З 2020 - Мелітопольський міський голова. У 2022 році, під час повномасштабного вторгнення військ Росії місто Мелітополь було окуповано. Після захоплення Мелітополя російськими військами відмовився співпрацювати з окупантами, після чого був викрадений російськими військовими. Наступного дня дві тисячі жителів міста вийшли на протест із вимогою його звільнення. Після шести днів полону Федоров був обміняний на полонених солдатів РФ. У лютому 2024 р. указом президента України призначений головою Запорізької ОВА.

Удари РФ по Запорізькій області - останні новини за темою

Раніше повідомлялося про те, що РФ атакувала дронами Запоріжжя, в результаті є загиблі та поранені. Російські окупанти завдали сім ударів безпілотниками по території Запоріжжя та Запорізького району.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що РФ вдарила ракетою по Запоріжжю: 8-річний хлопчик загинув, ще одна дитина в реанімації.

Як повідомлялося раніше, РФ завдала понад 400 ударів по Запорізькому району за добу. У результаті надійшло 50 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти