Наближають звільнення: прихильниця Росії в соцмережах показала місце розташування ППО в Криму

21 серпня 2022, 20:00
704
Жінка зняла системи ППО Росії і опублікувала в Instagram.
ППО з-300 війська РФ
ППО з-300 війська РФ / Reuters, Вікіпедія

Прихильниця Росії і вторгнення військ Путіна в Україну в соціальних мережах показала розташування ППО в окупованому Криму.

Як передає спікер голови Одеської ОВА Сергій Братчук, жінка зняла системи ППО РФ, розташовані в районі Євпаторії і опублікувала в соцмережі.

"Марина з Криму люб'язно показала локації розташування ППО московитів під Євпаторією. Сторіс вже видалила, але Інтернет все запам'ятав. Будь як Марина! Наближай звільнення Криму", - написав Братчук.

ППО РФ

Ситуація в Криму

Міністр оборони Олексій Резніков раніше заявив, що Україна може застосовувати зброю Заходу по військових об'єктах РФ в окупованому Криму. США не проти таких дій Києва. Між Штатами і Україною існує домовленість про незастосування таких озброєнь по території Росії. На окуповані українські землі вона, безумовно, не поширюється.

Видання Politico опублікувало коментар представника Білого дому, який заявив, що Вашингтон визнає право України завдавати ударів по військових об'єктах в окупованому Криму західною зброєю. У Байдена назвали півострів суверенною територією України.

18 серпня у Криму знову пролунали вибухи. Жителі Керчі публікували відео, ймовірно, прольотів ракет. Пізніше повідомлялося, що сталися вибухи і на аеродромі Бельбек в Севастополі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти