"Зробив зауваження": у Дніпрі жорстоко зарізали 36-річного чоловіка

19 липня 2021, 11:21
402
Правоохоронці в Дніпрі вживають весь комплекс оперативно-розшукових заходів для затримання невідомих, які причетні до нападу і жорстокого вбивства.
ножа
У Дніпрі жорстоко зарізали 36-річного чоловіка / УНІАН

У Дніпрі поліція розшукує невідомих, які зарізали 36-річного чоловіка - після того, як він поскаржився на шум. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Невідомі голосно поводилися біля його будинку № 10 по вулиці Саранська. І тому він зробив їм зауваження. У результаті чоловік отримав від них три ножових поранення і помер до приїзду швидкої допомоги і поліції.

19 липня, близько 06.00 від дружини загиблого до відділення Дніпровського районного управління поліції надійшло повідомлення. Жінка розповіла про злочин і відомі їй деталі цього інциденту.

Тепер поліцейські встановлюють всі обставини події. На місці вбивства відпрацювала слідчо-оперативна група та кінологічна служба. Правоохоронці вживають розшукових заходів для затримання невідомих, які причетні до нападу.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 КК України (Умисне вбивство).

читайте такожУ Харкові студент зарізав дівчину і викладача , з яким вона зраджувала йому - ЗМІ

Нагадаємо, раніше на Житомирщині чоловік ножем зарізав 67-річну сусідку, а її доньці та зятю завдав серйозних поранень у груди.

Сусід вибив двері в їх будинок і накинувся на чоловіка з ножем. Дружина кинулася захищати чоловіка. Сусід вдарив ножем в груди і її. На крики зі своєї кімнати вибігла мати і почала закривати собою дочку. Сусід волоком витягнув її на вулицю і вбив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти