Начхати на ПДР: син нардепа ганяв по Києву на величезній швидкості

19 лютого 2021, 18:25оновлено 18 липня 2023, 11:36
Артем Аристов схоже так поспішає чи то до спортзалу, чи то на прогулянку, що зовсім забув про те, що максимальна швидкість пересування по місту 50 км/год.
Начхати на ПДР: син нардепа ганяв по Києву на величезній швидкості
Арістов-молодший ганяв по Києву на величезній швидкості

Син голови парламентського комітету з питань бюджету, нардепа від фракції Слуга народ Юрія Аристова Артем похвалився у соцмережах порушенням ПДР.

Як пише Telegram-канал PavlovskyNews з посиланням на сторіс юнака, він ганяв за кермом по Києву зі швидкістю 143 км/год.

"Артем Аристов схоже так поспішає чи то до спортзалу, чи то на прогулянку, що зовсім забув про те, що максимальна швидкість пересування по місту 50 км/год", – йдеться в повідомленні.

відео дня

Артем є сином Аристова від першого шлюбу.

  • Як раніше писав Главред, черговий депутат попався на інтимному листуванні прямо в залі засідань Верховної Ради. Цього разу під приціл фотографів потрапив позафракційний депутат від округу № 45 (Донецька область) Муса Магомедов, повідомляє Telegram-канал Картковий Офіс.
  • На фото видно, як Магомедов листується з абонентом "Олег Донін" в дуже відвертому Тоні про різні гей-секс-пригоди. Використовуючи фрази:" ні, ну я люблю дивитися, як тебе деруть"," живе порно", " Підсняли двох симпатичних аніматорів. Так і хочеться одного з них помацати. Красивий, зараза " і так далі.
  • У вересні 2019 року Олена Криворучкіна, нардеп від політсили Слуга народу спілкувалася через смартфон з абонентом, підписаним як"улюблений". Жінка писала, що хоче всю ніч займатися з ним любов'ю
  • Потім, у листопаді 2019 року нардеп від Слуги народу Богдан Яременко попався на листуванні з секс-працівницею. Він в деталях домовлявся про надання інтимних послуг і збагатив український політичний фольклор фразою "Анал - табу".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти