Потужне фаєр-шоу: ГУРівці 24 серпня влупили по важливому об'єкту на території РФ

24 серпня 2024, 15:30оновлено 24 серпня, 16:22
1413
Українські військові знищили великий російський склад із боєприпасами.
знищення складу з боєприпасами
ГУРівці знищили великий склад із боєприпасами в РФ / фото: скріншот із відео

Українські військові влаштували російським окупантам справжнє фаєр-шоу. Розвідники підірвали великий склад боєприпасів у РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. У Мережі вже розлетілося потужне відео.

Прямо в День Незалежності України, 24 серпня, бійці ГУР вдарили по польовому складу боєприпасів біля населеного пункту Острогожськ Воронезької області РФ.

"Склад БК належав угрупованню військ "Запад" ЗС РФ. На території військового об'єкта зберігалися артилерійські й танкові снаряди окупантів, їхні набої для стрілецької зброї та ракети класу "земля-повітря" - загалом понад п'ять тисяч тонн боєприпасів. Детонація - триває! Святковий гуркіт - до небес! Продовжуємо боротьбу!" - йдеться в повідомленні.

відео дня

Дивіться відео про знищення великого складу з боєприпасами в РФ:

знищення складу з боєприпасами
ГУРівці знищили великий склад із боєприпасами в РФ / фото: скріншот

Вибухи та пожежі в РФ - останні новини

У ніч на 22 серпня росіяни скаржилися на атаку дронів по аеродрому "Маринівка". У російському місті Калач-на-Дону Волгоградської області прогриміли вибухи. Це сталося через, начебто, атаку із застосуванням безпілотників і роботу сил і засобів протиповітряної оборони. Після цього стало відомо про пожежу в аеропорту.

Також раніше повідомлялося, що під час удару по авіабазі Су-34 під Волгоградом вибух зніс ангари з літаками. Імовірно, росіяни розмістили склад БК на стоянці з літаками.

Нагадаємо, повідомлялося, що пожежу на нафтобазі в Пролетарську не можуть приборкати шостий день - там уже горять будинки. Вогонь перекинувся на приміську забудову, а також загорілася суха рослинність і очерет.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти