Іран може озброїти РФ гіперзвуковими ракетами: Данілов попередив про загрозу

29 вересня 2023, 22:42
РФ не може перемогти Україну на полі бою і використовує всі можливості для посилення позицій.
Данилов
Олексій Данілов розповів про загрозу застосування РФ іранських ракет / Колаж: Главред, Фото: апарат РНБО України, Morteza Salehi

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував ймовірність передачі Росії іранських гіперзвукових ракет.

Як підкреслив він в ефірі Українського радіо, у зв'язку з цим загрози для України не зміняться.

"Це не підвищить рівень загроз нашій країні, адже цей рівень ніколи не зменшувався, починаючи з лютого 2014 року", — сказав секретар РНБО.

відео дня

За його словами, відповідні спецслужби України відстежують ситуацію спільно з партнерами.

"Те, що Іран планує передати свої ракети на територію Росії, говорить про те, що у Росії немає можливості самостійно вирішити питання з Україною. РФ звертається до країни, яка з 1979 року перебуває під санкціями", — упевнений співрозмовник.

Данілов також додав, що Росія не може перемогти Україну на полі бою і використовує всі доступні можливості для посилення своєї позиції.

Раніше повідомлялося, що Іран планує передати РФ ракети малої і великої дальності. У Моссаді не виключають, що РФ у відповідь може також передати Ірану передову зброю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в жовтні Іран може домовитися з РФ про передачу ракет. Росія прагне придбати іранські балістичні ракети Fateh-110 і Zolfaghar. Обидві ракети мають радіус дії 300 кілометрів або більше.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що США таємно послабили санкції проти Ірану. Іран збільшив обсяг виробництва нафти і продає її Китаю.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти