РФ запустила по Україні понад 40 ракет: сили ППО знищили 21 ворожу ціль

23 січня РФ вдарила ракетами по Україні / Колаж: Главред, фото: скріншот, t.me/ihor_terekhov

Ракетний удар був комбінованим. Ворог застосував крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети.

23 січня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Україні. Ворог застосував крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети.

Як повідомили у Повітряних силах, всього за ніч зафіксовано 41 засіб повітряного нападу противника. Більшість випущених ракет - балістичні, а саме:

В результаті бойової роботи силами і засобами Повітряних Сил у взаємодії з ППО Сил оборони були знищені:

Знищено 21 ворожу ракету / t.me/kpszsu

Дивіться відео - У ЗСУ показали, як збивали ракети РФ. Одна з них знищена кулеметом "Браунінг":

Як ЗСУ збивали російські ракети / скріншот

Ракетний удар РФ по Україні 23 січня

Вранці у вівторок, 23 січня, в Україні оголошена повітряна тривога - окупанти підняли в повітря п'ять бортів ТУ-22МС і запустили ракети по Україні.

Ракетний удар країна-агресор завдавала і по столиці України. Як розповів речник КМВА Михайло Шаманов, сьогодні вранці окупанти завдали комбінованого удару по Києву. Спочатку були запущені крилаті ракети, а потім – балістичні.

Крої того, РФ вранці двічі атакувала ракетами Харків і область.

За даними МВС, в результаті ранкового ракетного удару РФ по Україні п'ятеро людей загинули, ще щонайменше 40 - постраждали.

У Києві в результаті ракетного удару виникло кілька пожеж. Одна людина загинула, є постраждалі серед цивільних. Пошкоджено дві багатоповерхівки, приватну будівлю, автомобілі.

У Київській області пошкоджено два багатоповерхових будинки, приватний будинок, господарські будівлі та автомобілі. Постраждали три людини.

У Дніпропетровській області в результаті атаки по Павлограду одна людина загинула, одна - травмована.

У Харкові окупанти влучили у два багатоповерхові будинки. За попередніми даними, три людини загинули, ще близько 35 постраждали.

Інші новини:

Новини заразКонтакти