Кількість жертв ракетного удару РФ по Слов'янську зросла, під завалами можуть бути ще три людини

Кількість жертв ракетного удару РФ по Слов'янську зросла, під завалами можуть бути ще три людини

Рятувальники дістали з-під завалів будинку тіло чоловіка. Всього загинули 12 людей. Поранення отримали 22 людини.

У Слов'янську збільшилася кількість жертв внаслідок ракетної атаки російських окупантів 14 квітня. З-під завалів житлового будинку дістали тіло ще одного загиблого. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Telegram.

Рятувальники дістали з-під завалів будинку тіло чоловіка. За даними Нацполіції, під завалами можуть перебувати ще три людини.

Станом на 13:00 в результаті обстрілу Слов'янська загинули 12 осіб. Поранення отримали 22 людини.

Під завалами житлового будинку можуть бути ще три людини / Фото t.me/dsns_telegram
Пошуково-рятувальні роботи тривають / t.me/dsns_telegram

На місці ракетного удару тривають рятувально-пошукові роботи. До ліквідації наслідків обстрілів залучили 41 рятувальника, 6 комунальників, а також 17 одиниць техніки.

Ракетний удар по Слов'янську 14 квітня 2023

14 квітня росіяни завдали ракетного удару по Слов'янську. В результаті "прильотів" пошкоджено 5 будинків. Один 5-поверховий будинок частково зруйнований - російська ракета "стерла" одразу кілька квартир. Ще в двох будинках після "прильоту" почалася пожежа. У дворі багатоповерхівок залишилася величезна воронка після влучання ворожої ракети.

Пізніше стало відомо про те, що окупанти застосували зенітно-ракетні комплекси С-300.

Під завалами знайшли 2-річного хлопчика. Дитину знайшли ще живою, проте вона померла в машині швидкої допомоги. Малюк був удома разом зі своїм татом. Мамі дитини вдалося врятуватися лише завдяки тому, що перед ракетним обстрілом вона пішла в магазин.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на кривавий обстріл і назвав Росію "країною-злом".

"Держава-зло ще раз демонструє свою сутність. Просто серед дня вбиваючи людей. Руйнуючи, знищуючи все живе. За кожен прояв тероризму буде справедлива відповідальність. Жодного сліду Росії на нашій землі не залишимо. І жодного ворога безкарним теж не залишимо", - написав президент.

За фактом ракетного удару по Слов'янську правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею "Порушення законів і звичаїв війни".

Інші новини:

Новини заразКонтакти