Жовтень помінявся місцями з вереснем: бабине літо затримається майже до кінця місяця - синоптик

6 жовтня 2022, 14:18
Бабине літо 2022 прийшло в жовтні й затримається довше. Якщо у вересні було холодно та дощило, то в жовтні, навпаки, буде сонце і комфортне тепло.

Бабине літо
Бабине літо 2022 триватиме майже до кінця жовтня / Фото pixabay.com

Погода в Україні найближчим часом порадує українців. На зміну дощам і холоду прийшло потепління. Народний синоптик Стас Щедрін прогнозує, що в цілому жовтень 2022 буде теплішим, ніж вересень.

В цілому, потепління в Україні може затриматися приблизно до кінця другої декади жовтня 2022, написав синоптик на своїй сторінці у Facebook.

"Є хороша новина. Схоже, я на кілька днів помилився, найімовірніше, бабине літо, яке сьогодні почало наступати, затримається не до 10-12 числа, як я раніше прогнозував, а аж до кінця другої декади жовтня. Таке відчуття, що вересень з жовтнем помінялися", - написав Щедрін.

Він попередив, що дата закінчення потепління ще не остаточна.

"Кажу одразу, я поки зовсім точно ще не знаю, тому цей прогноз може бути не на 100% точний", - зазначив синоптик.

Карта погоди
Якою буде погода в Україні в жовтні 2022 / facebook.com/Stas1234567

Погода в Україні - прогнози синоптиків

Синоптик Ігор Кибальчич прогнозує, що в першій декаді жовтня в більшості областей України почнеться бабине літо. Вже із середини поточного тижня поступово, починаючи з західних і південно-західних регіонів країни, температура повітря почне підвищуватися.

Народний синоптик Леонід Горбань попереджав у своїй книзі, що погода в Україні восени буде дуже контрастною. У жовтні будуть спекотні дні та різкі перепади температури.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти